Good News: "Ύμνος" της Telegraph για το St. Nicolas Bay Resort - Το κατέταξε στα 10 καλύτερα ξενοδοχεία για οικογένειες στο κόσμο!

Το ξενοδοχείο St. Nicolas Bay Resort Hotel & Villas στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης επιλέγει η βρετανική The Telegraph ως ένα από τα 10 καλύτερα παραλιακά ξενοδοχεία στον κόσμο, που είναι φιλικά για τις οικογένειες. 

Στα top 10 αυτής της κατηγορίας περιλαμβάνεται, επίσης, το ξενοδοχείο Anassa της Κύπρου.

Τα υπόλοιπα 8 είναι τα:

Mandarin Oriental Bodrum, Τουρκία

Le Pirogue, Μαυρίκιος

Turtle Beach, Μπαρμπάντος

Carlisle Bay, Αντίγκουα

Le Royal Meridien Beach Resort & Spa, Ντουμπάι

Princesa Yaiza, Λανζαρότε

Six Senses Yao Noi, Πουκέτ

Ritz-Carlton Abama, Τενερίφη

Ποιό είναι το St. Nicolas Bay Resort Hotel & Villas

To St. Nicolas Bay Resort Hotel & Villas διαθέτει 107 πολυτελή δωμάτια, σουίτες και μπανγκαλόους. Προσφέρει παροχές υψηλών προδιαγραφών σε ένα καταπράσινο και καλαίσθητο περιβάλλον με όμορφη αισθητική και ξεχωριστή φιλοξενία,με θέα στον κόλπο του Μιραμπέλου. Είναι εξοπλισμένα με δωρεάν Wi-Fi, δορυφορική τηλεόραση LCD, DVD / CD player και κομψά μαρμάρινα μπάνια. Ορισμένες σουίτες διαθέτουν μπανιέρα υδρομασάζ και ιδιωτική πισίνα.Το ξενοδοχείο διαθέτει ιδιωτική παραλία, 4 πισίνες και ένα πολυτελές σπα και κέντρο ευεξίας.Προσφέρεται πλούσιο πρωινό με ζεστά και κρύα πιάτα και κρητικές σπεσιαλιτέ καθημερινά, ενώ η κουζίνα στα 5 εστιατόρια είναι κρητική, μεσογειακή και ασιατική. Υπάρχουν, επίσης, ένα κοκτέιλ μπαρ, μπαρ στην πισίνα και μπαρ στην παραλία.Το σπα διαθέτει θαλασσοθεραπεία, δωμάτια περιποίησης, υδρομασάζ και ατμόλουτρο. Οι εγκαταστάσεις διαθέτουν επίσης ένα πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο, αίθουσα παιχνιδιών, ενώ προβάλλονται ταινίες δύο φορές την ημέρα.Οι επιπλωμένες σουίτες και βίλες (έχουν προστεθεί έξι καινούριες) προσφέρουν απόλυτη ιδιωτικότητα, χτισμένες με συνδυασμό πέτρας και ξύλου και διακοσμημένες με όμορφα και μοντέρνα έπιπλα.Το St Nicolas Bay Resort Hotel & Villas απέχει 35 χλμ από το 18 οπών γήπεδο γκολφ της Κρήτης και 69 χιλ. από το αεροδρόμιο του Ηρακλείου.

Πηγή: Tornosnews.gr

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ