Story: Η γνωστή ιστορία της Βέρας, μιας όμορφης αλλά αδίστακτης Ουγγαρέζας - εξόντωσε με δηλητήριο 32 εραστές και δύο συζύγους!

Η Βέρα ήταν μία γυναίκα καλλονή, μια σπάνιας ομορφιάς Ουγγαρέζα που ζούσε στη Ρουμανία, αλλά κανείς δεν υποπτευόταν ότι επρόκειτο για μία αδίστακτη κατά συρροή δολοφόνο.

Γεννήθηκε το 1903 στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας, από Ούγγρο πατέρα και Ρουμάνα μητέρα. Οι γονείς της προέρχονταν από οικογένειες ευγενών που της εξασφάλισαν μια άνετη ζωή και σπουδές στα καλύτερα παρθεναγωγεία. Ως την ηλικία των 16 είχε ήδη πολλούς ερωτικούς συντρόφους , έκανε έξαλλη ζωή , έφευγε συχνά από το σπίτι της και οι γονείς δεν μπορούσαν να την ελέγξουν. Εάν υποπτευόταν ότι οι σύντροφοί της δεν ήταν πιστοί τότε τους δηλητηρίαζε με αρσενικό. Το κίνητρό της ήταν η ζήλεια.

Γυναίκα δηλητήριο

Επιζητούσε να είναι το επίκεντρο της προσοχής και όταν αυτό δε συνέβαινε, ή νόμιζε πως δεν συνέβαινε, εξόντωνε τους συντρόφους της με δηλητήριο στο κρασί τους.

Ανάμεσα στα 35 θύματά της ήταν και οι δύο της σύζυγοι και ο γιός της. Για να καλύψει την δολοφονία των συζύγων ισχυριζόταν στους γνωστούς της ότι την εγκατέλειψαν. Μετά τον δεύτερο και τελευταίο της γάμο, η Βέρα είχε πολλούς εραστές, παντρεμένους και ελεύθερους, νέους και ηλικιωμένους, που όλοι τους εξαφανίζονταν λίγους μήνες μετά την γνωριμία μαζί της.

Όταν μια απατημένη σύζυγος παρακολούθησε τον άντρα της να μπαίνει στο σπίτι της Βέρα και μετά να χάνει τα ίχνη του, απευθύνθηκε στην αστυνομία. Οι έρευνες της αστυνομίας έφεραν αποτέλεσμα.Στο κελάρι της Βέρας βρέθηκαν 32 φέρετρα. Όλα είχαν μέσα, τους άντρες – εραστές της, σε διάφορα στάδια αποσύνθεσης. Η Βέρα συνελήφθη και ομολόγησε τους φόνους της.

Διαβάστε τη συνέχεια στη Μηχανή του Χρόνου

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ