Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για την δολοφονία του Μένη Κουμανταρέα - Του έστησαν καρτέρι θανάτου και τον γρονθοκοπούσαν μέσα στο ασανσέρ!

Μία ημέρα μετά την είδηση του θανάτου του αγαπημένου πεζογράφου, Μένη Κουμανταρέα, που σκόρπισε θλίψη σε όσους τον γνώριζαν και όσους τον θαύμαζαν, τα ερωτηματικά παραμένουν πολλά.

Η υπόθεση απέχει πολύ ακόμη από το να λυθεί από τις αστυνομικές αρχές, αφού όλα θα κιθούν από τη νεκροψία που θα διενεργηθεί αύριο, Δευτέρα.

Η νεκροψία θα δείξει αρχικά εάν η δολοφονία έγινε με γυμνά χέρια, ουσιαστικά δηλαδή χωρίς την χρήση κάποιου φονικού όπλου. Οι αστυνομικοί θεωρούν πως αν τελικά ο δράστης ή οι δράστες χρησιμοποίησαν κάποιο φονικό όπλο, τότε το πήραν μαζί τους, αφού δεν έχει βρεθεί κάτι στο διαμέρισμα.

Που στρέφονται οι έρευνες

Οι αστυνομικοί στρέφουν το βλέμα τους σε πρόσωπο το οποίο ίσως να γνώριζε το θύμα, αλλά αυτή είναι μόνο μία πιθανότητα. Ένα δεύτερο ενδεχόμενο, είναι ο δράστης ή οι δράστες να είχαν στήσει καρτέρι θανάτου, αλλά όχι απαραίτητα στον Μένη Κουμανταρέα, αλλά σε οποιονδήποτε έμπαινε στην πολυκατοικία!
Click4more: Πως δολοφόνησαν τον συγγραφέα Μ. Κουμανταρέα - Βίντεο και φωτογραφίες

Σκληρό παιχνίδι της μοίρας, λοιπόν; Όπως προαναφέραμε, η νεκροψία θα δείξει τα ακριβή αίτια θανάτου, ενώ θα πρέπει να τονίσουμε ξανά την "επιλεκτική έρευνα" που έγινε μέσα στο διαμέρισμα του πεζογράφου, στην οδό Ζακύνθου, στην Κυψέλη.

Οι αστυνομικοί πιστεύουν πως ο γνωστός συγγραφέας δέχτηκε επίθεση ήδη από το ασανσέρ, αφού εκεί μέσα βρέθηκαν τα γυαλιά του. Στη συνέχεια πιστεύουν πως δεχόταν γροθιές μέχρι να μπουν στο σπίτι, όπου πιθανότατα ζητήθηκε από το θύμα να υποδείξει σημεία που ίσως είχε χρυσαφικά ή χρηματικό ποσό.

Αυτή ήταν η "επιλεκτική έρευνα" που έχουμε ήδη αναφέρει, αφού αναστάτωση επικρατεί μόνο σε συγκεκριμένα σημεία του σπιτιού, την ώρα που η αιτία θανάτου ενδέχεται να είναι η ασφυξία, αφού δίπλα στο θύμα βρέθηκε ένα μαξιλάρι.

Η "άθικτη" πόρτα και οι γείτονες

Ένα άλλο σημαντικό στοιχείο, είναι το γεγονός πως η γειτόνισσά του, που μένει ακριβώς από κάτω, δεν άκουσε το παραμικρό.

Σ' αυτή την κατεύθυνση, υπάρχει και το δεδομένο πως δεν βρέθηκαν ίχνη παραβίασης στην πόρτα του διαμερίσματος, με τις αρχές όμως να αποκλείουν το ενδεχόμενο ο δράστης να είναι από το στενό φιλικό περιβάλλον του θύματος.

Την ίδια ώρα, οι αστυνομικοί ερευνούν τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης από ένα κομμωτήριο και μία καφετέρια που βρίσκονται επί της οδού Ζακύνθου, προκειμένου να εξακριβώσουν ποιος έγβγαινε κι έμπενε μεταξύ 23:30 και 00:30 το βράδυ της Παρασκευής.

Τα προφητικά λόγια

Παράλληλα, ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα λόγια του Μένη Κουμανταρέα στο τελευταίο του βιβλίο, στο οποίο αναφερόταν στις "νυκτερινές απερισκεψίες".
 

Συγκεκριμένα, στο βιβλίο που κυκλοφόρησε μόλις πριν από λίγες ημέρες, το θύμα αναφέρει: "Όσο και αν μετανοώ για τις νυκτερινές απερισκεψίες μου και κόπτομαι ότι δεν πρόκειται μα τις επαναλάβ,, άλλο τόσο με τρώει η κούτρα μου και ξαναγυρίζω σε αυτές. Πράγματα μαθημένα και από τα διαβάσματα, μα που όταν τα ζεις καταλαβαίνεις την αδήριτη όσο και μάταιη αναγκαίοτητά τους (...)

Τα παθήματα δε γίνονται μαθήματα και οι εξομολογήσεις σε φίλους σπάνια φτουράνε, ενώ ένα γραπτό αργά η γρήγορα σε κάποια χέρια θα φθάσει", αναφέρει ο συγγραφέας, με λόγια που μοιάζουν σαν... μήνυμα προειδοποίησης προς τον ίδιο του τον εαυτό...

Πηγή: Νewsit.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ