Vintage: Η διάσημη ερωτική σκηνή του ''The Hunger'' που διακόπηκε από ένα πιστόλι!

Η πιο παράξενη διακοπή ερωτικής σκηνής στο σινεμά έγινε στα γυρίσματα της ταινίας «The Hunger», στη σκηνή σεξ μεταξύ Σούζαν Σάραντον – Κατρίν Ντενέβ

Η ταινία του Τόνι Σκοτ, «The Hunger» (1983 -μια ερωτική ιστορία με βαμπίρ) με τους Ντέιβιντ Μπάουι, Σούζαν Σάραντον και Κατρίν Ντενέβ, έγινε διάσημη -μεταξύ άλλων- και για την καυτή ερωτική σκηνή και το φιλί που αντάλλαξαν οι δύο γοητευτικές πρωταγωνίστριες.

Μια σκηνή, που όπως αποκάλυψε η ίδια η Σάραντον περίπου 30 χρόνια μετά το γύρισμά της, κρύβει πίσω της μια τρελή, παράξενη ιστορία. 

Μιλώντας στο Vulture, η πάντα γοητευτική ηθοποιός περιέγραψε το εξής περιστατικό: «Κάναμε κάποια επιπλέον γυρίσματα σε ένα γκαράζ στο Μπρούκλυν. Εγώ και η Κατρίν ήμασταν στο πάτωμα και φιλιόμασταν με πάθος, όταν ξαφνικά το γύρισμα διακόπηκε από την εισβολή ενός τύπου με πιστόλι! Οπως κατάλαβα μετά, ήταν ο ιδιοκτήτης του χώρου, ο οποίος ζητούσε περισσότερα χρήματα. Τότε όμως ήμουν καθισμένη στο πάτωμα, τυφλωμένη από το φως κι είχα έναν τύπο απέναντι που απειλούσε με πιστόλι χωρίς να ξέρω τι ζητάει...».

Η ηθοποιός καταλήγει ότι σε περίπου 40 χρόνια καριέρας δεν της είχε συμβεί ποτέ κάτι παρόμοιο. «Εχω γυρίσει πολλές ταινίες, διαφορετικές μεταξύ τους, έχω κάνει κι άλλες ερωτικές σκηνές, όμως παρόμοια διακοπή σε γυρίσματα δεν μου έχει ξανασυμβεί. Ευτυχώς...».

 

Πηγή: thetoc.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ