Γειτόνισσα Μ. Κουμανταρέα: ''Τον άκουσα να φωνάζει αλλά δεν φαντάστηκα ότι ζητάει βοήθεια''! Ήταν γνωστός του ο δολοφόνος;

Στις κλήσεις που έκανε και δέχθηκε με το κινητό του τηλέφωνο ο συγγραφέας Μένης Κουμανταρέας αναζητούν οι αξιωματικοί των Ανθρωποκτονιών την άκρη του νήματος που θα τους οδηγήσει στον άγνωστο επισκέπτη - δολοφόνο.

Οι έρευνες της αστυνομία για τον εντοπισμό του δράστη εστιάζονται σε άτομο που φέρεται να είχε σύντομη συνάντηση χθες το βράδυ με τον άτυχο συγγραφέα. Λίγο νωρίτερα ο Κουμανταρέας βρισκόταν σε γειτονικό καφέ. Κάποια στιγμή είπε ότι θα ανέβει για λίγο στο διαμέρισμά του όμως άργησε να κατέβει και οι φίλοι του ανησύχησαν.

Αναμένονται τα αποτελέσμα της έρευνας για ίχνη dna και δακτυλικά αποτυπώματα από διαμέρισμα. "Τον άκουγα να φωνάζει, αλλά δεν φαντάστηκα ότι ζητούσε βοήθεια..." δήλωσε γειτόνισσα στους δημοσιογράφους. Η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο θανάτου από ασφυξία. Τίποτε ωστόσο δεν θα είναι σίγουρο μέχρι να ολοκληρωθεί η ιατροδικαστική εξέταση, η οποία είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα. Οι πρώτες εκτιμήσεις πάντως αναφέρουν ότι ο συγγραφέας δολοφονήθηκε περίπου στη 1 τα ξημερώματα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ