Λαμπρή φιλανθρωπική γιορτή της Lifeline Hellas για την ενίσχυση της στέγης ανηλίκων Πειραιά «Καλός Ποιμένας»

Ο ανθρωπιστικός οργανισμός Lifeline Hellas διοργάνωσε για 9η συνεχή χρονιά το παραδοσιακό Χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό δείπνο την Δευτέρα 1η Δεκεμβρίου 2014 στις 20.30 υπό την αιγίδα και την παρουσία των ΑΒΥ Πρίγκιπα Αλέξανδρου και Πριγκίπισσας Αικατερίνης της Σερβίας στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία» με σκοπό τη στήριξη της Στέγης Ανηλίκων Πειραιά «Καλός Ποιμένας». 

Τον τελευταίο χρόνο το Lifeline Hellas έχει προσφέρει στη Στέγη Ανηλίκων Πειραιά «Καλός Ποιμένας» την παιδική χαρά, τις εσωτερικές πόρτες, θερμαντικά σώματα, πλυντήρια πιάτων και πολλά άλλα. 

Ο πρόεδρος του Lifeline Hellas, Ζήσης Μπουκουβάλας, με το πρίγκιπα Αλέξανδρο της Σερβίας, τη Μαρί Κυριακού, τη πριγκίπισσα Αικατερίνη της Σερβίας και το Μίνωα Κυριακού

Πραγματοποιήθηκε μεγάλη δωρεά ασθενοφόρου από την κυρία Πόλυ Μεταξά εις μνήμη του γιού της Γιάννη το οποίο ήταν μπροστά από την «Μεγάλη Βρεταννία». Ο Δήμαρχος Οιχαλίας, κύριος Αριστείδης Σταθόπουλος που ήταν παρόν αποδέχτηκε το ασθενοφόρο και ευχαρίστησε θερμά την Πριγκίπισσα Αικατερίνη, την κα Πόλυ Μεταξά και το Lifeline Hellas για την τόσο σημαντική δωρεά. 

Η Ειρήνη Νταϊφά με την Άλκηστη Πρίνου - Μπουκουβάλα, την Ειρήνη Νικολοπούλου και την Έλενα Τουπογιάννη

Ο Πρόεδρος του Lifeline Hellas, Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας καλωσόρισε τους παρευρισκομένους και πραγματοποίησε εκτενή αναφορά στον έργο του σωματείου.  Ο ΑΒΥ Πρίγκιπας Αλέξανδρος ευχαρίστησε το κοινό και μίλησε για την αξία της προσφοράς. Τους παρευρισκομένους συγκίνησε ιδιαίτερα η  Πριγκίπισσα Αικατερίνη καθώς αναφέρθηκε στις ανάγκες που υπάρχουν και τόνισε ότι ο σκοπός και η επιτυχία της ζωής είναι η προσφορά στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Η εφέτης κα Αργυρώ Μπλέτσα, Πρόεδρος του «Καλού Ποιμένα» ευχαρίστησε για την μεγάλη δωρεά.

Ο πρίγκιπας Αλέξανδρος της Σερβίας και ο καπετάν Παναγιώτης Τσάκος

Οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν την υπέροχη διακόσμηση της βραδιάς που επιμελήθηκαν η κα ΄Εμη Τρικάρδου και η κα Λίλα Βόγλη της εταιρείας BEAT Bespoke  Events  & Services, επίσης διασκέδασαν με το πλούσιο πρόγραμμα των λυρικών καλλιτεχνών και έλαβαν δώρα από την Estee Lauder, τα ζαχαροπλαστεία Max Perry, το κοσμηματοπωλείο Πατσέας, την Healt Αid, τα Beauty World by Despina Gavala και την Lysis products. 

Η Κατερίνα Παναγοπούλου, με το πρέσβη της Τουρκίας, Mr Kerim Uras 
 
Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο γιός της Πριγκίπισσας Αικατερίνης David Andrews, η νύφη της Πριγκίπισσας Δρ. Άντζι Μαργαρίτη Andrews και η αδελφή της  Πριγκιπίσσης κα Μπέττυ Ρουμελιώτη. Παρευρέθησαν επίσης o Επίτιμος Πρόεδρος του οργανισμού κος Ιωάννης Τρίκαρδος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Lifeline Hellas η Δρ. Άλκηστις Πρίνου Μπουκουβάλα, η κα ΄Ερση Αγιοστρατίτη Σκουτεροπούλου, η κα Ρόη Κωσταντά, η κα Φλευρ Ποταμιάνου, η κα Νάσια Παπαμανώλη, η Δρ. Έφη Αδαμοπούλου, ο κος Γιάννης Σαχίνης, o Δρ. Κώστας Σαμαρά, η Δρ. Φαίη Πεσκέση, η Δρ. Φώφη Καμποσιώρα, η κα Αριάδνη Αλεξιάδου.

 Η Έφη Αδαμοπούλου, με τη πριγκίπισσα Αικατερίνη της Σερβίας, τη Κατερίνα Παναγοπούλου, τη Mrs Zeynep Uras και την Έμυ Τρίκαρδου

Ανάμεσα στους παρευρισκομένους ήταν η Πρέσβυς Καλής Θελήσεως της Unesco κα Μαριάννα Βαρδινογιάννη, ο ΑΕ Πρέσβυς της Τουρκίας κος Kerim Uras με την σύζυγό του Zeynep, ο ΑΕ Πρέσβυς κος Διονύσης Κοδελάς με την σύζυγο του, η Εθνική Πρέσβυς της Ελλάδος στο Συμβούλιο της Ευρώπης για τον Αθλητισμό, την Ανοχή και το Ευ Αγωνίζεσθαι κα Κατερίνα Παναγοπούλου με την κόρη της Ειρήνη Παναγοπούλου, ο κος Μίνωας Κυριακού με τη σύζυγο του Μαρί, ο κύριος και η κα Αχιλλέα Κωνσταντακοπούλου, ο κος και η κα Μιχάλης Καμπάνη, η κα Ελίνα Αναγνωστοπούλου, ο Καπετάν Παναγιώτης Τσάκος, η Γενική Γραμματέας του Υπουργείου Υγείας κα Χριστίνα Παπανικολάου,  κος Ανδρέας Ποταμιάνος, ο Δρ. και η κα Κωνσταντίνου Κωνσταντινίδη, η κα Λίζα Έβερτ, ο κος και η κα Ανδρέα Τσαβλίρη, ο κος και η κα Νίκου Πετμεζά, ο Δρ. Ιωάννης Παπαδάτος, η κα Ειρήνη Βασιλοπούλου, η κα Δώρα Οικονομίδου, η Δρ. Χρυσάνθη Ρουτζούνη Κωνσταντακάτου, ο κος Χάρης Τσιμόγιαννης,  η κα Ειρήνη Νταϊφά, ο κος και η κα Εδουάρδου Καρρέρ, η κα Μαρίζα Φασιανού, η κα Ελένη Δούκα Πατέρα, η κα Άγη Καραγιάννη, ο κος Νίκος Κοκλώνης, η κα Άννα Σκλαβενίτη, ο κος Δημήτρης Παρασκευάς, ο Δρ. και η κα Σωτήρη Πράπα, η κα Ρίτα Μωραϊτάκη, η κα Λία Παπαποστόλου, η κα Φανή Λεβέντη, ο κος και η κα Γιάννη Φουρλή, ο κος Γιώργος Ντάβλας με την σύζυγο του Έλενα και πολλοί άλλοι. 

Η Άντζυ Μαργαρίτη Άντριους, με τον Ντέηβιντ Άντριους και τη Μαρί Κυριακού

Το Lifeline Hellas βοηθάει μόνο την Ελλάδα τα τελευταία χρόνια και προσπαθεί να καλύπτει τις ανάγκες που υπάρχουν λόγω της δυσχερούς κατάστασης που επικρατεί με την βοήθεια και των υπολοίπων γραφείων του Lifeline στην Νέα Υόρκη, στο Σικάγο και στο Τορόντο και ιδιαίτερα του Lifeline United Kingdom. Μία από τις σημαντικότερες δραστηριότητες του οργανισμού είναι η παροχή ιατρικού εξοπλισμού σε νοσοκομεία παίδων και η ενίσχυση ιδρυμάτων. 

 

Η Τατιάνα Στεφανίδου με τη Φώφη Κομποσιόρα και το Νίκο Ευαγγελάτο

Τα δώρα των λαχνών προσέφεραν οι Grande Bretagne, Saint George Lycabettus, Cocomat, Divani Hotel, Amaryllis Luxury Guest House, Poseidonion Grande Hotel Σπέτσες, New Hotel, T-Square Glyfada Golf Gardens, Street Restaurant, Epirotiki lines, Τeo Hair Design, Κέντρο αισθητικής «Νυχομάνια», Δρ. Φαίη Πεσκέση Παπαδοπούλου, Makis Tselios, Καλλιρόη Αποστολίδου Κωσταντά, Kapopoulos Fine Arts, Διαιτολογικό γραφείο Θαλή Παναγιώτου. 

Η Νανά Βενέτη Dean, με το Nigel Dean και το Γιάννη Σαχίνη

Επίσης, η Πριγκίπισσα Αικατερίνη ευχαρίστησε τον Γιώργο Ντάβλα για τις χορηγίες της βραδιάς τις εταιρείες LG Electronics, Health Aid, Portioli, ΕΥΔΑΠ, Διοικείν - Επιχειρείν Α.Ε.

Η Ναταλία Φουρλή με την Άλκηστη Πρίνου Μπουκουβάλα, τη Φανή Λεβέντη και την Ειρήνη Καρρέρ

Επίσης, υποστηρικτές της βραδιάς ήταν οι εταιρείες Διόνυσος, Dogkas Wines, Sounds Good, Ελληνοεκτυπωτική.   

Ο Ανδρέας Τσαβλίρης με τη Μιλένα Τσαβλίρη

Ο Δημήτρης Παρασκευάς με τη Ρόδη Κράτσα και τον Απόστολο Κράτσα

H Νάσια Παπαμανώλη με την Αριάδνη Χατζηαθανασιάδη

Φωτό: Studio Panoulis

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ