Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

 Βίντεο ντοκουμέντο - Ο 15χρονος Νίκος Ρωμανός λίγα λεπτά μετά την δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου!

Ένα βίντεο ήρθε στο φως της δημοσιότητας και αποτυπώνει τις στιγμές στα στενά των Εξαρχείων λίγη ώρα μετά τον θάνατο του Αλέξη Γρηγορόπουλου, σαν σήμερα, το 2008, με τον απεργό πείνας και φίλο του θύματος, Νίκο Ρωμανό, να εμφανίζεται στα καρέ.

Ήταν 6 Δεκεμβρίου του 2008. Τότε που ολόκληρη η χώρα συγκλονίστηκε από τον ακαριαίο θάνατο του Αλέξη Γρηγορόπουλου στα στενά των Εξαρχείων, από το όπλο του αστυνομικού, Επαμεινώνδα Κορκονέα.

Ο Θάνατος του 15χρονου Αλέξη πυροδότησε ένα πρωτοφανές κύμα βίας, λεηλασιών κι επεισοδίων στο κέντρο της Αθήνας, με κάποιους να αποκαλούν αυτή την περίοδο τα "σύγχρονα Δεκεμβριανά".

Σήμερα, έξι χρόνια μετά, ένα βίντεο έρχεται στην επιφάνεια που αποτυπώνει τις στιγμές μετά τον θάνατο του Γρηγορόπουλου, σε ένα φόντο φλεγόμενων κάδων στους δρόμους των Εξαρχείων.

Ανάμεσα στα πρόσωπα που φαίνονται στο βίντεο, διακρίνεται και ο 15χρονος, τότε, Νίκος Ρωμανός, ο οποίος ήταν φίλος του Γρηγορόπουλου και μαζί του την στιγμή του ακαριαίου θανάτου του.

Το κλίμα "μυρίζει μπαρούτι" και ο απεργός πείνας, σήμερα, Νίκος Ρωμανός φαίνεται ιδιαίτερα εκνευρισμένος, ενώ συνομιλεί με άλλα άτομα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ