Αυτό είναι το προφίλ του Έκτορα Κουφοντίνα στο Facebook - Ο γιος του αρχιτρομοκράτη στηρίζει τον Ρωμανό - Φ. Κάστρο & Τσε Γκεβάρα τα ινδάλματά του! (φωτό)

Θέση για την υπόθεση Ρωμανού παίρνει ο Έκτορας Κουφοντίνας με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook αντιπαραθέτοντάς την με την δολοφονία Γρηγορόπουλου από τον Κορκονέα

«2008

Ο Κρορκονέας εκτελεί τον μαθητή Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο δίπλα στον στενό του φίλο επίσης μαθητή τότε Νίκο Ρωμανό. Ο Κορκονέας συλλαμβάνεται.

2010

Ο Κορκονέας αφήνεται ελεύθερος. Μόλις 2 χρόνια μετά.

2012

Ο Νίκος Ρωμανός συλλαμβάνεται για ληστεία τράπεζας.

2014

Ο Ρωμανός δίνει πανελλήνιες και περνάει. Ο ΠτΔ τον συγχαίρει αλλά αν και έχουν περάσει 2 χρόνια το σύστημα δεν του δίνει άδεια να σπουδάσει», αναφέρει στο μήνυμά του ο γιός του Δημήτρη Κουφοντίνα.

Δείτε την ανάρτηση:

 

Παράλληλα όμως, ρίχνοντας κανείς μια ματιά στο προφίλ του Ε. Κουφοντίνα στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης, θα διαπιστώσει τα «πιστεύω» και τις πεποιθήσεις του.

Ο νεαρός, έχει ως πρότυπά του τον Τσε Γκεβάρα και τον Φιντέλ Κάστρο και υπάρχουν ουκ ολίγες αναρτήσεις του που περιλαμβάνουν γνωστές ρήσεις αλλά και φωτογραφίες τους.

Για του λόγου το αληθές, δείτε το και ιδίοις όμμασιν:

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ