Ιδού τα 16 «αμαρτήματα» του ταξιδιού με αεροπλάνο που πρέπει να αποφύγετε πάση θυσία!

Ένα ταξίδι με αεροπλάνο μας μεταφέρει γρήγορα στον προορισμό μας. Γρήγορα και ξεκούραστα. Γι αυτό πρέπει να φροντίσουμε να είναι μια ευχάριστη διαδρομή για όλους.

Το ταξίδι διέπεται από κανόνες που όλοι πρέπει να τηρούμε. Δείτε ποια πράγματα πρέπει να αποφεύγετε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, ώστε να μη γίνεστε....βάρος στους συνταξιδιώτες σας

«ΚΑΤΑΛΗΨΗ» ΧΩΡΟΥ
Το να τοποθετείτε τη βαλίτσα σας στη μέση του ντουλαπιού είναι σαν να παρκάρετε το αυτοκίνητο σας σε θέση για δύο. Σκεφτείτε και τους υπόλοιπους. 

ΕΠΙΒΙΒΑΣΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΓΚΡΟΥΠ
Δεν υπάρχει χειρότερο από να περιμένεις να επιβιβαστείς πίσω από ένα γκρουπ. Μέχρι να οργανωθεί μια ομάδα, να βγάλουν τα διαβατήρια, να αποφασίσουν πως θα κάτσουν, θα βλέπετε τις άλλες ουρές να προχωρούν και εσείς ακόμα να περιμένετε. 

ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Τι το σοβαρό μπορεί να συζητάνε τόσοι άνθρωποι όταν μπαίνουν στο αεροπλάνο; Κλείστε το. 

ΦΑΓΗΤΑ ΠΟΥ ΜΥΡΙΖΟΥΝ
Είναι αποδεκτό να θέλετε να φέρετε το δικό σας φαγητό. Προσέξτε, όμως, τι θα βγάλετε από το τάπερ σας. Ο διπλανός σας δεν είναι αναγκασμένος να μυρίζει τις έντονες σάλτσες και τα τυριά που έχετε επιλέξει. 

ΔΥΝΑΤΕΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ
Κάθεται κάποιος γνωστός σας στο πίσω κάθισμα; Θέλετε να συζητήσετε; Κάντε το με τρόπο που δε θα ενοχλεί τους υπόλοιπους. Δεν είναι ανάγκη να φωνάζετε και να σας ακούνε και οι υπόλοιποι επιβάτες. 

ΜΠΡΑΤΣΟ ΚΑΘΙΣΜΑΤΟΣ
Η κάθε καρέκλα έχει το δικό της μπράτσο. Δεν είναι για να τα μοιράζονται οι επιβάτες. 

«ΚΑΤΑΛΗΨΗ» ΜΕΣΑΙΑΣ ΘΕΣΗΣ
Η μεσαία θέση δεν είναι έξτρα αποθηκευτικός χώρος. Μην αφήνετε εκεί τα παλτό σας και τις τσάντες σας.

ΡΟΧΑΛΗΤΟ ΚΑΙ ΒΗΧΑΣ
Ξέρετε πως ροχαλίζετε – δε γίνετε  κάποιος θα σας το χει πει -, σε αυτή τη περίπτωση προμηθευτείτε κάποιο ειδικό τσιρότο για τη μύτη ώστε να μην ενοχλείτε τους γύρω σας. Το ίδιο συμβαίνει και με τους άλλους θορύβους. Δεν είστε μόνοι σας και αυτό πρέπει να το θυμάστε. 

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΗΧΟ
Στα ταξίδια όλοι μας ψάχνουμε να βρούμε έναν τρόπο να περάσουμε ευχάριστα τις ώρες μας. Ευχάριστα, όμως, και τα παιχνίδια σε iPad και ταμπλέτες που έχουν ήχους δεν είναι ευχάριστα για όλους. Χαμηλώστε το. 

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΕΓΑΛΩΝ ΒΑΛΙΤΣΩΝ
Στο αεροσκάφος επιτρέπεται η μεταφορά μικρών αποσκευών, όχι μόνο αυτές που χωράνε στο ντουλάπι αλλά που μετακινούνται και με ευκολία ανάμεσα από τα καθίσματα. 

Δείτε τα υπόλοιπα στο fortunegreece.com

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ