Λονδίνο, Ν. Υόρκη, Τόκιο & Βερολίνο: Διάσημα malls από όλο τον κόσμο σε Χριστουγεννιάτικο mood! (φωτό)

Αν σκέφτεστε ένα ταξίδι για τις διακοπές των Χριστουγέννων, τότε σίγουρα οι φωτογραφίες που ακολουθούν θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε προορισμό. Τα Χριστούγεννα είναι μία από τις μεγαλύτερες, Χριστιανικές γιορτές που γιορτάζεται στον κόσμο. Το κλίμα είναι πάντα ευχάριστο, με χαρούμενη διάθεση και όμορφα συναισθήματα. Σε αυτό βοηθάει φυσικά και ο τρόπος που γιορτάζουμε τα Χριστούγεννα.

Βασικό κομμάτι της γιορτής είναι ο στολισμός. Δεντράκια, φωτάκια, κουτιά με δώρα, Άγιο-Βασίλιδες γεμίζουν τα σπίτια αλλά και τους δρόμους κάθε πόλης.

Συγκεκριμένα μεγάλες πόλεις ανά τον κόσμο μπαίνουν στο mood των Χριστουγέννων στολίζοντας τους δρόμους και τα μαγαζιά. Ο κόσμος νιώθει αυτήν την ευχάριστη, γιορτινή αύρα που επικρατεί και μπαίνει στο ανάλογο mood της εποχής.

Κάνοντας μία βόλτα σε μεγάλες πόλεις, όπως είναι το Λονδίνο, η Νέα Υόρκη, το Τόκιο και το Βερολίνο εντοπίσαμε κάποια από τα πιο όμορφα, διακοσμημένα malls, τα οποία μας εντυπωσιάζουν κάθε χρόνο.

Harrods, Macy's, Saks Fifth Avenue όλα στολισμένα με χιλιάδες φωτάκια, με βιτρίνες που αναπαραστούν ένα Χριστουγεννιάτικο θέμα κάνουν κάθε πόλη να μοιάζει παραμυθένια.

Ετοιμαστείτε λοιπόν για ένα παραμυθένιο, Χριστουγεννιάτικο ταξίδι σε μεγάλες πόλεις του κόσμου που ετοιμάσαμε για εσάς!

Macy's, Νέα Υόρκη

Galeries Lafayette, Παρίσι

GUM Shopping Mall, Μόσχα

Shopping Mall, Βερολίνο

Harrods, Λονδίνο

Saks Fifth Avenue, Νέα Υόρκη

Aqua City Odaiba, Τόκιο

Πηγή: travelstyle.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ