Top Woman η Κατερίνα Καρακατσάνη: Η Ελληνίδα μηχανικός στη λίστα των 100 πιο επιτυχημένων γυναικών του Καναδά!

Για δεύτερη συνεχή χρονιά το όνομα της Ελληνίδας μηχανικού Kατερίνας Καρακατσάνη φιγουράρει στον κατάλογο των 100 πιο επιτυχημένων γυναικών του Καναδά, στο ειδικό ένθετο της εφημερίδας National Post.

Η Κατερίνα Καρακατσάνη, πρώην πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου του Καναδά και μέλος του συμβουλίου της οργάνωσης «Μηχανικοί Χωρίς Σύνορα» είναι αδελφή της εξίσου πετυχημένης δικαστού του Ανωτάτου Δικαστηριου του Καναδά, Ανδρομάχης Καρακατσάνη. Έχει επίσης διαγράψει επιτυχημένη πορεία σε ανώτερες θέσεις στην εταιρεία Morrison Hershfield, αποκτώντας μεγάλη πείρα στον τεχνολογικό τομέα αλλά και σε εκείνον της διοίκησης. Από το 2012 είναι υπεύθυνη για τις διεθνείς και τοπικές δραστηριότητες της εταιρείας, ενώ διευθύνει 800 μηχανικούς στα γραφεία της Βόρειας Αμερικής.

Υπήρξε πρόεδρος των μηχανικών του Καναδά και είναι μέλος του ΔΣ των «Μηχανικών Χωρίς Σύνορα». Το 2012 η Κατερίνα Καρακατσάνη έλαβε το μετάλλιο των μηχανικών για τη διοίκηση και συμπεριλήφθηκε ως μέλος στην Καναδική Ακαδημία Μηχανικών. Το πτυχίο και το μεταπτυχιακό της είναι από το πολυτεχνείο του Western University του Οντάριο.

Πηγή: imerisia.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ