Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!Πανζουρλισμός στα social media λόγω της ανάρτησης Αθανασίου ότι ο Ρωμανός είναι καλά και λαμβάνει υγρή τροφή

Την νομοθετική ρύθμιση που προωθείται για να μπορέσουν οι κρατούμενοι φυλακών να παρακολουθούν μαθήματα Πανεπιστημίου παρουσίασε ο υπουργός Δικαιοσύνης σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου το μεσημέρι της Τετάρτης.

 

Η κίνηση αυτή γίνεται με αφορμή την απεργία πείνας του Νίκου Ρωμανού και τις αντιδράσεις που έχουν ξεσπάσει σε πολλά στρώματα της κοινωνίας, αλλά και σε πολιτικούς κύκλους, κυβερνητικούς και μη.

Μάλιστα, ο υπουργός Δικαιοσύνης αναφέρθηκε και στην κατάσταση της υγείας του απεργού πείνας δηλώνοντας ότι είναι καλά στην υγεία του και πως λαμβάνει τροφή σε υγρή μορφή.

Ωστόσο, αυτή η δήλωση του κ. Αθανασίου προκάλεσε αμέσως σάλο στο Twitter και άλλα social media, καθώς, δεν είναι λίγοι εκείνοι που έσπευσαν να κατηγορήσουν τον υπουργό ότι ψεύδεται, καθώς, η πληροφόρηση είναι ότι ο Νίκος Ρωμανός αρνείται να λάβει οποιαδήποτε μορφή τροφής.

Αλλωστε και ο ίδιος ο Νίκος Ρωαμανός, στην επιστολή του ανέφερε « ξανατονίζω ότι έχω υπογράψει επισήμως την άρνησή μου για οποιαδήποτε χορήγηση ορού».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ