Προκαλεί στα 56 της η Μαντόνα με γυμνή φωτογράφιση και αποκαλυπτική συνέντευξη όπου μιλάει για άγνωστες πτυχές της ζωής της! (Φωτό)

Η Madonna είναι εδώ, πιο σέξι και πιο δυνατή από ποτέ. Όπως τολμούσε όλη της τη ζωή να κάνει προκλητικές φωτογραφίσεις έτσι και τώρα στα 56 της χρόνια,  ποζάρει γυμνόστηθη και σέξι για το περιοδικό Interview.

Η ντίβα της Pop συνδύασε τη προκλητική φωτογράφιση με μια εξίσου προκλητική και αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό.

"Οι άνθρωποι παίρνουν ναρκωτικά για να πλησιάσουν το θεό! Ή για να πάνε σε ένα υψηλότερο επίπεδο διανόησης"! Αν φτιαχτείς, μπορείς να το κάνεις αυτό... Για αυτό πολλοί άνθρωποι παίρνουν ναρκωτικά... Για να βρεθούν πιο κοντά στο θεό! Αλλά εκεί όμως έρχεται το πρόβλημα... Αυτή είναι η ψευδαίσθηση των ναρκωτικών. Νομίζεις ότι πλησιάζεις το θεό, αλλά τελικά, σε σκοτώνουν!

Παραδέχτηκε ότι κι αυτή έχει δοκιμάσει τα πάντα! " Δοκίμασα τα πάντα από ναρκωτικά για μια φορά. Αλλά όταν ήμουν υπό την επήρρεια, μετά έπινα τόνους νερό για να τα αποβάλλω από το σώμα μου"

Η διάσημη τραγουδίστρια, μίλησε όμως και για το θάνατο τον οποίο φοβάται πολύ..."Kάποτε είχα πάθει εμμονή με το θάνατο. Η ιδέα ότι ποτέ δεν ξέρεις πότε θα έρθει ο θάνατος, με έκανε να θέλω να πάρω τα μέγιστα από τη ζωή"!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ