Good News: O Βέλγος Jimmy Jamar ένας μεγάλος φιλέλληνας: Παρέδωσε 11.393€ για την θέρμανση 11 ακριτικών σχολείων μας!

Για τρίτη συνεχή χρονιά ο μεγάλος φιλέλληνας & βραβευμένος για το εργό του από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Jimmy Jamar διοργάνωσε στο Βέλγιο την εκδήλωση "12 ώρες για την Ελλάδα: μία ιστορία φιλίας και αλληλεγγύης''.

Ο Jimmy Jamar της @EU4BE εξηγεί πώς η αγάπη για την Ελλάδα μετατρέπεται σε έμπρακτο μήνυμα αλληλεγγύης & φιλίας

Η εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε φέτος αποτελεί πρωτοβουλία του και ομάδας πολιτών διαφόρων εθνικοτήτων, εγκατεστημένων στις Βρυξέλλες, με στόχο να σταλεί στον ελληνικό λαό ένα έμπρακτο μήνυμα αλληλεγγύης και φιλίας σε καιρούς κρίσης.

Για το 2014, τα έσοδα από την εκδήλωση δόθηκαν χθες  στο International Foundation for Greece, στόχος του οποίου είναι η στήριξη ομάδων του πληθυσμού που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία για τη χώρα.

Η κυρία Ασπασία Λεβέντη του @ifgofficial αναλύει τους σκοπούς του International Foundation for Greece

Κατά τη διάρκεια της Συνέντευξης Τύπου, ο κ. Jamar, επέδωσε  προς την Πρόεδρο του Ιδρύματος, κυρία Ασπασία Λεβέντη, τραπεζική επιταγή ύψους 11.393 ευρώ από τα έσοδα της εκδήλωσης "12 Ώρες για την Ελλάδα", ως μια συμβολική χειρονομία στήριξης απέναντι στο έργο που επιτελεί ο συγκεκριμένος φορέας.


Η κυρία Αλεξάνδρα Γραβά για τη σημασία της αλληλεγγύης - Δεξία ο Πάνος Καρβούνης, Επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Αντιπροσωπείας της Ελλάδας
 
Το International Foundation for Greece θα αφιερώσει το χρηματικό ποσό στη προμήθεια πετρελαίου θέρμανσης για 11 σχολεία στη Βόρειο Ελλάδα.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ