Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Νίκος Ρωμανός - Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση λόγω 18ημερης απεργίας πείνας

Εντονη ανησυχία προκαλεί η κατάσταση της υγείας του Νίκου Ρωμανού, ο οποίος, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Γιώργος Γεννηματάς», καθώς, εδώ 18 ημέρες βρίσκεται σε απεργία πείνας

Ο Νίκος Ρωμανός ξεκίνησε την απεργία διαμαρτυρόμενος για το γεγονός πως δεν του δίνουν άδεια να μεταβεί στο Πανεπιστήμιο και να παρακολουθήσει τα μαθήματά του, ωστόσο, οι γιατροί εκφράζουν, πλέον, φόβους για τη ζωή του.

«Πλέον δεν κινδυνεύει μόνο η υγεία του, αλλά και η ζωή του. Η κατάστασή του είναι κρίσιμη, κινδυνεύει άμεσα από μέρα σε μέρα με νεφρική και καρδιακή ανεπάρκεια. Πρέπει να δοθεί δημοσιότητα στο τι ακριβώς συμβαίνει. Απεργία ξεκίνησε και ο Μιχαηλίδης ως συμπαράσταση στον Νίκο», τόνισε η κ. Βεργοπούλου στον ραδιοσταθμό «Κόκκινο».

Την ίδια στιγμή, ένας ακόμη από τους συλληφθέντες για τη ληστεία στο Βελβεντό Κοζάνης, ο Γιάννης Μιχαηλίδης, φέρεται να έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο, καθώς επιδεινώθηκε η υγεία του.

Ο νεαρός αντιεξουσιαστής, όπως αναφέρει το ertopen, μεταφέρθηκε με εισαγγελική εντολή από τις φυλακές του Κορυδαλλού σε νοσοκομείο, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει γνωστό σε πιο Ιδρυμα βρίσκεται.

Δείτε το δελτίο Τύπου:

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ