Απίστευτη ατάκα από τον Δ. Σταρόβα: «Θα παντρευτώ με άντρα για να κρατήσει»

Για την τηλεόραση, τους δύο γάμους του, τον τρίτο που σκέφτεται, αλλά και τη σχέση του με την κόρη του μίλησε σε κυπριακό περιοδικό ο Δημήτρης Σταρόβας

«Κάνω τηλεόραση πιο ενεργά επειδή μου αρέσει αυτό που βλέπετε, γουστάρω αυτή την εκπομπή, αλλά το οικονομικό είναι μεγάλο κομμάτι. Αν δεν δουλέψεις, δεν θα φας. Έτσι μας έχουν καταντήσει. Για να ντυθείς θες λεφτά, για να γεννήσεις πάλι λεφτά, για να μορφωθείς ξανά λεφτά και για να πεθάνεις -ακόμα κι εκεί- λεφτά. Ε, άντε γαμηθείτε πια! Γι’ αυτό σου λέω, τα μισώ τα λεφτά! Όλος ο κόσμος περιστρέφεται γύρω από το χρήμα. Εδώ ο άλλος είναι έμπορος βρεφικών κρεμών και τις νοθεύει για να βγάζει παραπάνω ευρώ. Μα, είναι δυνατόν; Αυτά με στεναχωρούν πάρα πολύ. Άσε που κυνηγάς συνέχεια το χρήμα για να γίνεις -και καλά- ευτυχισμένος, κι όταν έρθει, μπορεί να μη γίνεις ποτέ πραγματικά χαρούμενος. Όταν έπαθα την οικονομική καταστροφή, τρελάθηκα!», δήλωσε ο μουσικός και παρουσιαστής.

Στη συνέχεια, έδωσε τη δική του εξήγηση σε μια παλαιότερη δήλωσή του ότι ήθελε να αυτοκτονίσει: «Όχι ρε, αυτά είναι χαζομάρες! Παράφρασαν αυτό που είπα. Είχα πει ότι ήθελα να χτυπήσω το κεφάλι μου στον τοίχο. Και όντως αυτό ήθελα! Είδα τη ζωή μου όλη να καταρρέει, τόσοι κόποι να πηγαίνουν στράφι… Με τον καιρό συνήλθα, γιατί όλο αυτό με είχε κλονίσει πολύ και ψυχολογικά, δεν ήμουν πολύ καλά κι άρχισα να δουλεύω και να ζω όπως έκανα και πριν. Τα λεφτά θα στα πάρουν, την ψυχή δεν θα σου την πάρουν. Καταλαβαίνω αυτόν που φτάνει σε απόγνωση, αλλά είναι γελοία πράξη η αυτοχειρία. Εμένα μου έδωσε κουράγιο η σκέψη της κόρης μου, η δύναμη που είχα μέσα μου. Έτσι ξαφνικά έγινε μέσα μου ένα «κρακ» και είπα «όχι, δεν θα χάσω τη ζωή μου για τα λεφτά». Δεν θα μπορούσε κάτι τέτοιο να αφήσω να με τελειώσει ή να δώσω τέλος στη ζωή μου, όπως έγραψαν, γιατί έχω κι ένα παιδί. Δεν το ξεχνάω αυτό…».

Αναφερόμενος στη σχέση του με τη 10χρονη κόρη του, είπε: «Σπουδαία! Έχουμε άριστη επικοινωνία, μιλάμε πολύ, κάνουμε παρέα και είμαστε φίλοι. Είναι μεγάλη παπαριά αυτό που λένε ότι στα παιδιά δεν πρέπει να τα λέμε όλα. Μα, τα παιδιά τα καταλαβαίνουν όλα! Τι ακριβώς να τους κρύψεις; Γι’ αυτό, λοιπόν, κι εγώ τα συζητάω όλα με την κόρη μου. Είμαστε δύο πολύ καλά φιλαράκια και συνεννοούμαστε άψογα. Η μικρή είναι ο μεγαλύτερος έρωτας της ζωής μου. Να σκεφτείς ότι, πολλές φορές, με κράζει το ίδιο μου το παιδί. Θέλει να είμαι αδύνατος και όχι «χοντρούλης», όπως με λέει. Ευτυχώς, εκείνη μοιάζει στη μαμά της, οπότε σώθηκε το παιδί.»

Όσο για τη σχέση του με τον γάμο; Ο Δημήτρης Σταρόβας έχει παντρευτεί δύο φορές για τις οποίες είπε στο Κυπριακό περιοδικό Down Town: «Μία στα 26 μου και μία αργότερα. Στο κεφάλαιο γάμος δεν ήμουν τόσο τυχερός. Και οι δύο μου γάμοι ναυάγησαν», αλλά σκέφτεται να παντρευτεί και τρίτη φορά «μόνο που ο τρίτος μου γάμος θα είναι με άντρα για να κρατήσει».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ