Κρήτη: 36χρονος «ματάκιας» είχε στήσει ολόκληρο κύκλωμα παρακολούθησης με κάμερες σε γυναικείες τουαλέτες!

Συσκευή καταγραφής και αποθήκευσης εικόνας και ήχου, με την οποία κατέγραφε ευαίσθητα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, κυρίως γυναικών και ανηλίκων, είχε εγκαταστήσει στην τουαλέτα του γραφείου του στην Κρήτη 36χρονος, ελεύθερος επαγγελματίας στον παραϊατρικό τομέα.

Μετά από σχετική καταγγελία, από την αστυνομική προανάκριση προέκυψε ότι τουλάχιστον από τον περασμένο Ιούνιο είχε τοποθετήσει κρυφές κάμερες στην τουαλέτα του γραφείου και του σπιτιού του, όπως έως και τον περασμένο Οκτώβριο είχε καταγράψει τρεις γυναίκες και τρεις ανήλικες.

Σε έρευνες στο σπίτι του και στον χώρο εργασίας του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν φορητός υπολογιστής, τρεις εξωτερικοί σκληροί δίσκοι, εσωτερικός σκληρός δίσκος, notebook, δύο κεντρικές μονάδες ηλεκτρονικών υπολογιστών, κινητό τηλέφωνο, τρεις ψηφιακές συσκευές αποθήκευσης και πέντε ψηφιακοί δίσκοι.

Η δικογραφία τακτικής διαδικασίας που σχηματίστηκε σε βάρος του 36χρονου, για παραβίαση προσωπικών δεδομένων, πορνογραφία ανηλίκων και παραβίαση του απορρήτου των τηλεφωνημάτων και της προφορικής συνομιλίας, θα υποβληθεί στην αρμόδια Εισαγγελία Πλημμελειοδικών.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ