Νέα στοιχεία: Για τα μάτια μιας γυναίκας ο Αλβανός μακελάρης Άρμπερ Μπάκο, «γάζωσε» το μπαρ στο Μικρολίμανο

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τις κινήσεις του 31χρονου Αλβανού μακελάρη Άρμπερ Μπάκο, ο οποίος είχε άλλα σχέδια για το επίμαχο βράδυ και επειδή κάποιος του τα χάλασε προσπάθησε να σκορπίσει το θάνατο.

Αυτό προκύπτει από τα ευρήματα που εντόπισαν οι αστυνομικοί  στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, δίπλα από το νυχτερινό κέντρο. Συγκεκριμένα οι αστυνομικοί βρήκαν γεμιστήρα και τα προσωπικά του αντικείμενα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αλβανός μανιάκος, είχε πάει στο ξενοδοχείο απέναντι από το μπαρ και με πλαστή ταυτότητα είχε κλείσει δωμάτιο για δύο ημέρες, με σκοπό όπως φαίνεται να περάσει μαζί μια ερωτική βραδιά.

Επειδή όμως όπως φαίνεται πως η κοπέλα που ήταν στην παρέα δεν θέλησε να τον ακολουθήσει στις ορέξεις του, εκείνος αποφάσισε να γαζώσει το νυχτερινό κέντρο για να την εκδικηθεί.

Ενοικος του ξενοδοχείου ενημέρωσε την ιδιοκτησία ότι αναγνώρισε χθες από τη φωτογραφία που έχει δημοσιοποιηθεί, το πρόσωπο του μακελάρη και ειδοποίησε αμέσως την Ασφάλεια.

Μάλιστα από τους κύκλους της Αστυνομίας ακούγεται πως ο δράστης μπορεί να πήγε και να κρύφτηκε στο ξενοδοχείο μετά το μακελειό και δεν διέφυγε με κάποιο αυτοκίνητο όπως ήταν η αρχική εκτίμηση.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ