Τους «τιτάνες» της παγκόσμιας οικονομίας βλέπει ο ΣΥΡΙΖΑ - Με ποιους θα συναντηθούν ο Γ. Μηλιός & ο Γ. Σταθάκης;

Με τους …λύκους των αγορών «χορεύουν» αυτές τις μέρες οι Γιώργος Σταθάκης και Γιάννης Μηλιός, καθώς είναι προσκεκλημένοι στο City  του Λονδίνου για να συνομιλήσουν με εκπροσώπους των πιο ισχυρών εταιρειών διαχείρισης κεφαλαίων στον κόσμο.

Οι αλλεπάλληλες επαφές των δύο ανδρών θα διαρκέσουν μέχρι και την Πέμπτη  και στο επίκεντρο τίθεται η κλειστή εκδήλωση-συζήτηση, όπου ο κ. Σταθάκης θα συνομιλήσει με 20 εκπροσώπους και μάνατζερ των ισχυρότερων επενδυτικών κεφαλαίων, μεταξύ των οποίων είναι οι: Nomura, BoA Merrill Lynch, Deutsche Bank  Bank, Goldman Sachs, η York Capital, η Wellington Capital Management, η Pimco και  Capital Group. 

Από την πλευρά του, ο Γιάννης  Μηλιός φαίνεται να έχει αναλάβει περισσότερο τους Ελληνες τραπεζίτες(  Greek Bankers Association) και επαφές με βάση την ακαδημαϊκή του ιδιότητα. 

Και οι δύο εκδηλώσεις πάντως, έχουν προετοιμαστεί με μυστικότητα από τους διοργανωτές και έχουν κληθεί τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να συζητήσουν εφ’ όλης της ύλης για το πρόγραμμα και τις οικονομικές προτάσεις του κόμματος για τη διαχείριση της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα.

Τέλος, χθες ο κ. Μηλιός είχε συνάντηση με τον καθηγητή Οικονομικών του LSE, Κέβιν Φέδερστοουν, γνωστό για τις προσωπικές σχέσεις που είχε με τον Γιώργο Παπανδρέου, αλλά και από την περσινή παρουσία του Αλέξη Τσίπρα στο Ελληνικό Παρατηρητήριο του London School of Economics σε εκδήλωση με θέμα την ελληνική κρίση και την έξοδο από αυτήν.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ