Σώος και αβλαβής βρέθηκε ο Γιώργος Μαρίνος σε φιλικό διαμέρισμα στη Βούλα

Καλά στην υγεία του και σε διαμέρισμα στην περιοχή της Βούλας είναι ο Γιώργος Μαρίνος, ο οποίος έφυγε από τον οίκο ευγηρίας στον οποίο διέμενε και απομακρύνθηκε από γνωστούς και φίλους.

«Ο Γιώργος είναι μια χαρά! Ήμουν μαζί του χθες το βράδυ, έως αργά. Δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε», είπε φιλικό του πρόσωπο αποκλειστικά στο Σταρ, προσθέτοντας ότι ο δημοφιλής showman έμεινε στον οίκο ευγηρίας, στην περιοχή του Γέρακα, για αποκατάσταση, μετά και την περιπέτεια με την υγεία του.

Πριν από περίπου εννέα μήνες είχε μπει στο νοσοκομείο για επέμβαση ο Γιώργος Μαρίνος, ενώ στη συνέχεια, με την βοήθεια της Άννας Φόνσου, πήγε στο Σπίτι Του Ηθοποιού.

«Οποιοσδήποτε ηθοποιός ζητήσει την βοήθειά μας θα του την προσφέρουμε. Έτσι έκανα κι εγώ με τον Γιώργο. Ήμουν πράγματι κοντά του και μου είπε “δεν θέλω να πάω σπίτι μου γιατί δεν έχω ανθρώπους να με περιποιούνται”. Κάθισε ενάμιση μήνα και μία μέρα ο Σταμάτης Φασουλής μου είπε “θα τον πάρω και θα τον περιποιούμαι εγώ”, καθώς ο Γιώργος δεν είναι άπορος», ανέφερε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου η Άννα Φόνσου.

Όσοι γνωρίζουν τον Γιώργο Μαρίνο σήμερα κάνουν λόγο για κλειστό και απόμακρο άνθρωπο, ενώ η βίλα του στο Νέο Βουτζά πωλείται και πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει ήδη βρεθεί αγοραστής.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ