Τι λένε τα άστρα για σήμερα; Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Λίτσα Πατέρα!


Η Σελήνη στον Τοξότη μας βοηθά  να ρυθμίσουμε  θέματα που έχουν σχέση με την οικογένειά μας. Μια καλή κουβέντα αρέσει σε όλους..

Κριός

Η μέρα είναι προσανατολισμένη στις προσωπικές σας ανάγκες. Ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, φροντίστε τον οργανισμό σας και την διατροφή σας, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι πρέπει να απομονωθείτε.
 
Ταύρος

Τα συναισθηματικά σας στο προσκήνιο σήμερα, όχι όμως με θετικό τρόπο. Προσοχή στις σκηνές ζηλοτυπίας, ειδικά εάν δεν έχουν λογικό έρεισμα, γιατί τα πράγματα μπορούν να αγριέψουν…
 
Δίδυμοι

Οι δυσκολίες που θα προκύψουν θα οφείλονται κατά το πλείστον στις προσπάθειες των ανταγωνιστών σας να ματαιώσουν τα σχέδια σας. Μπορείτε όμως να βγείτε μπροστά…
 
Καρκίνος

Έντονες ρομαντισμός και αισθησιασμός θα κατακλύσει την καρδιά σας. Ενώ δεν αποκλείετε να δημιουργηθεί καινούργιο ερωτικό ειδύλλιο μέσα από το φιλικό περιβάλλον σας
 
Λέων

Η Αφροδίτη θα τονώσει την ερωτική σας διάθεση, μπορεί όμως να φέρει στο προσκήνιο και κάποιους προβληματισμούς που θα αφορούν τον ερωτικό σας σύντροφο.
 
Παρθένος

Θα πρέπει να είστε λόγο περισσότερο προσεκτικοί στις κινήσεις και στα λεγόμενα σας σήμερα, γιατί ο αυθορμητισμός σας μόνο σε μπελάδες μπορεί να σας βάλει. Επίσης, «ακούστε» τον οργανισμό σας και μην αψηφάτε κάποια σημάδια κούρασης που σας δείχνει. 

Ζυγός

Ένας καινούργιος αέρας διαφαίνεται να πνέει σήμερα! Ίσως διαμορφωθούν νέες ισορροπίες στον εργασιακό σας χώρο, με πολλές και σημαντικές αλλαγές να προδιαγράφονται στο άμεσο μέλλον.
 
​Σκορπιός

Το πλανητικό σκηνικό μπορεί να σας φέρει ένα ταξίδι, ίσως και απρογραμμάτιστο. Προσοχή θα χρειαστεί όμως στις εντάσεις που μπορεί να υπάρξουν…
 
Τοξότης

Μην αφήνεστε να σας παρασέρνει η μαχητική σας διάθεση, γιατί θα χάσετε πολλά περισσότερα από όσα ελπίζετε να κερδίσετε… 
 
Αιγόκερως

Τα πράγματα μπορεί να είναι έκρυθμα σήμερα… Μην τα παίρνετε και τόσο κατάκαρδα και μην αγχώνεστε. Σε λίγες μέρες θα έχουν εξομαλυνθεί και πάλι οι καταστάσεις.
 
Υδροχόος

Ημέρα ανάπαυσης και περισυλλογής η σημερινή. Φροντίστε καλύτερα τον εαυτό σας, φροντίστε την υγεία σας και ασχοληθείτε μόνο με πράγματα που σας χαλαρώνουν.
 
Ιχθύες

Προσοχή στις εξαπατήσεις. Αν ασχολείστε με το εξωτερικό, αποφύγετε να υπογράψετε συμβόλαια.  Χαλαρώστε και αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ