Αέρας Νέας Υόρκης μας περιμένει στο Κολωνάκι - Δοκιμάστε τα πιο νόστιμα και φρεσκοψημένα bagels του Madeya και δεν θα χάσετε!

Ένας χώρος με έμφαση στο design και με αέρα που θυμίζει Νέα Υόρκη σε περιμένει στο Κολωνάκι και ονομάζεται Madeya.

Ξύλινα πατώματα και τοίχοι σε καλωσορίζουν και λίγο πιο κάτω στυλάτες καρέκλες και τραπέζια σε προσκαλούν να απολαύσεις τον καφέ σου δίπλα στα μεγάλα, φωτεινά παράθυρα.

Στην ανοιχτή κουζίνα θα δεις να ετοιμάζονται αυτά που έχεις ζητήσει να απολαύσει και εδώ υπάρχουν πραγματικά εκλεκτές επιλογές...

Κάθε μέρα ψήνουν φρέσκα bagels σε διάφορους συνδυασμούς. Αλμυρά ή γλυκά, σκέτα ή με γέμιση, θα σταθες μπροστά στη βιτρίνα με τις κλασσικές ή πιο εμφάνταστες γεύσεις.

Δεν σταματούν όμως εδώ! Εξαιρετικοί καφέδες, εκλεκτό τσάι, γνήσια ζεστή σοκολάτα και πολλά άλλα ροφήματα θα είναι διαθέσιμα για σένα.

Επίσης, θα βρεις επιλεγμένα κρύα πιάτα, δροσερές σαλάτες, κρύες & ζεστές σούπες για όσους θέλουν κάτι περισσότερο για το μεσημεριανό διάλλειμα.

Και για "κερασάκι"... τούρτες, πάστες, γλυκά (κάποια από γνωστές περιοχές της Ελλάδας ) καθώς και γλυκά προσεγμένης διατροφής (χωρίς γλουτένη).

Extra tip: Ρίξε μία ματιά στο πιάτο ημέρας

Σκουφά 9, Κολωνάκι, τηλ. 210 3388201

athensmagazine.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ