Στον ΑΝΤ1 ο Τζώνη Καλημέρης που πριν μία εβδομάδα έφυγε από τον ALPHA!

Πριν από μία περίπου εβδομάδα έγινε γνωστό το γεγονός ότι ο Τζώνη Καλημέρης αποτελεί πλέον παρελθόν για το κανάλι της Κάντζας. 

Ο επιτυχημένος άντρας των media, που τα τελευταία χρόνια κατείχε τη θέση του διευθυντή προγράμματος του Alpha, αποχώρησε από το κανάλι, αφήνοντας πίσω του αρκετά ερωτηματικά, αφού τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή η συνεργασία του με το κανάλι ήταν επιτυχής και το πρόγραμμα του Alpha έχει καταφέρει εξαιτίας του να βρίσκεται αυτή την περίοδο στην πρώτη θέση στους πίνακες τηλεθέασης.

Ο κ. Καλημέρης είναι πολλά χρόνια στον χώρο της τηλεόρασης, έχει συνεργαστεί με όλα τα κανάλια της χώρας μας, κρατικά και ιδιωτικά, και όπου βρίσκεται έχει καταφέρει να κάνει επιτυχίες. Ωστόσο στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή ο λόγος της αποχώρησής του, όπως και ο ίδιος είπε μέσα από τηλεοπτική του συνέντευξη, είναι το γεγονός ότι χρειάζεται χρόνο για να μπορέσει να ασχοληθεί με τις δικές του καινούργιες επαγγελματικές δραστηριότητες, πράγμα που φυσικά και ισχύει.

Υπάρχει όμως και κάτι άλλο στο μυαλό του.
Σε πρόσφατη συνέντευξη δεν διέψευσε το γεγονός ότι η τηλεόραση είναι η μεγάλη του αγάπη, καθώς και το ότι θα επιστρέψει σύντομα σε αυτήν. Βέβαια κανείς δεν φανταζόταν πόσο σύντομα και πού.
Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες μου και ενώ πολλά ακούγονται τις τελευταίες ημέρες για την επόμενη τηλεοπτική στέγη του ισχυρού άντρα, ο κύριος Καλημέρης μετά τα Χριστούγεννα θα «μετακομίσει» στο κανάλι του Αμαρουσίου.
Συγκεκριμένα, οι πληροφορίες μου θέλουν να είναι ήδη αποφασισμένο και να έχουν δοθεί τα χέρια μεταξύ των δύο πλευρών. Είναι πλέον τυπικό το θέμα να παρουσιαστεί ως νέο στέλεχος του καναλιού και αναμένουμε ποιος θα είναι ο ρόλος που θα αναλάβει στον όμιλο.

Παυλίνα Ντάσιου - zappit.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ