Αλλοδαπός με σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα ο δράστης του μακελειού με 15 τραυματίες στον Πειραιά; «Θα πεθάνετε όλοι, θα χυθεί αίμα» φώναξε και άνοιξε πυρ!

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της αστυνομίας, το περιστατικό εκτυλίχθηκε στις 4.15 τα ξημερώματα του Σαββάτου, όταν άγνωστος γάζωσε πιθανότατα με καλάσνικοφ θαμώνες και υπαλλήλους, έξω από νυχτερινό κέντρο διασκέδασης επί της Ακτής Δελαβέρης.

Οι αρχές φέρεται ότι ξέρουν τον ύποπτο ο οποίος τα ξημερώματα γάζωσε με καλάσνικοφ θαμώνες και υπαλλήλους, έξω από νυχτερινό κέντρο διασκέδασης, επί της Ακτής Δελαβέρη.Από την επίθεση, 11 άτομα τραυματίστηκαν, εκ των οποίων οι τρεις βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση. Επτά άτομα μεταφέρθηκαν στο Αττικό νοσοκομείο και τέσσερα στον Ευαγγελισμό, όπου νοσηλεύονται.

Ο δράστης, φέρεται ότι είναι ένας Αλβανός, ο οποίος ήταν νωρίτερα μέσα στο μαγαζί και διασκέδαζε, ως θαμώνας. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει απαθανατιστεί από τον φωτογράφο του μαγαζιού

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, το ίδιο καλάσνικοφ έχει χρησιμοποιηθεί στις επιθέσεις στο Μεταξουργείο και στον Αγιο Παντελεήμονα.

 

Φωτογραφίες: ΑΠΕ/ΜΠΕ/ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΣΑΪΤΑΣ

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ