Good News: Ctrip & Baidu οι δύο Κινέζοι κολοσσοί του διαδικτύου που θα φέρουν 150 εκ. τουρίστες στην Ελλάδα!

Στο πλαίσιο της έκθεσης τουρισμού CITM που πραγματοποιήθηκε στη Σαγκάη ο Γ.Γ του ΕΟΤ, Πάνος Λειβαδάς συναντήθηκε με Κινέζους tour operators, τους σημαντικότερους διαδικτυακούς τουριστικούς παρόχους και έδωσε συνεντεύξεις σε κινεζικά ηλεκτρονικά, έντυπα και διαδικτυακά ΜΜΕ.

Aνάμεσα στις συναντήσεις ήταν και αυτή με την C-Trip, τη μεγαλύτερη εταιρεία διαδικτυακών κρατήσεων, με 140.000.000 εγγεγραμμένους πελάτες, με την οποία ο ΕΟΤ ξεκινά συνεργασία από το 2015. Νέα συνεργασία θα ξεκινήσει ο ΕΟΤ από το 2015 και με το Baidu, τη μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης στην Κίνα. Επίσης για δεύτερη χρονιά θα συνεχιστεί η εξαιρετικά σημαντική συνεργασία ΕΟΤ με το Sina Weibo, το αντίστοιχο κινεζικό Facebook και Twitter, δημοσιεύει το Fortunegreece.gr.

Κατά τις συναντήσεις με τους Κινεζικούς τουριστικούς πράκτορες, επιβεβαιώθηκε η μεγάλη επιτυχία της πρώτης απευθείας αεροπορικής σύνδεσης Σανγκάης-Αθήνας το 2014 και η πρόθεση τους, το 2015, να προχωρήσουν σε περισσότερες, καθώς και να ξεκινήσουν πτήσεις πρακτόρων (charter flights) προς Αθήνα και από το Πεκίνο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ