Κ. Καραβάτου & Κ. Κατσούλης: «Θα θέλαμε πολύ να δουλέψουμε μαζί κι ας είμαστε ζευγάρι!»

Ως καλεσμένοι στην εκπομπή «Το Πρωινό», η Κατερίνα Καραβάτου και ο σύζυγός της, ο ηθοποιός Κρατερός Κατσούλης, μίλησαν σήμεραγια την κοινή τους πορεία στη ζωή και στην τηλεόραση. 

Η παρουσιάστρια, που έφτασε στο πλατό λίγο νωρίτερα από τον ηθοποιό μιας και ο δεύτερος είχε προγραμματισμένο γύρισμα για το σίριαλ «Συμμαθητές» που πρωταγωνιστεί αυτή την περίοδο μίλησε αρχικά για την αποχώρησή της από τον Alpha και είπε: «Εγώ, όταν έφυγα από τον Alpha, δεν ήταν ξεκαθαρισμένο τι θα γίνει στο σταθμό. 

Είχε ολοκληρωθεί αυτή η εκπομπή των έξι χρόνων, το «Μες Στην Καλή Χαρά» και εκεί μας το είχαν αφήσει κιόλας. Δεν είχαμε καμία ενημέρωση. Η πρόταση από το «E» είχε γίνει πολύ καιρό πριν, σε εμένα και τον Κρατερό. Και εγώ έπρεπε να κρίνω αν θα συνέχιζα μόνη μου με άλλες προτάσεις που είχα ή θα έκανα κάτι με τον Κρατερό. Είναι προς τιμήν του αυτό, με άφησε να αποφασίσω». 
 
Πώς της φαίνεται όμως που δουλεύει μαζί με τον σύζυγό της αυτή τη σεζόν; 

«Εγώ είχα πει και το πιστεύω ακόμα ότι ήθελα να δουλέψω με τον Κρατερό, άσχετα που είναι ο σύζυγός μου. Θα ήθελα πάρα πολύ να είμαστε μαζί».

Ο Κρατερός Κατσούλης τόνισε με τη σειρά του για τον τηλεοπτικό ανταγωνισμό : «Εμείς αναλάβαμε να κάνουμε μια εκπομπή με πολλή χαρά. Κάνουμε όσο καλύτερα μπορούμε αυτό που κάνουμε. Το ότι υπάρχει απέναντι κάτι, είναι μια άλλη υπόθεση. Δεν θες να γίνεις καλύτερος από τον άλλο, αλλά να γίνεις καλύτερος εσύ».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ