Ελεύθερη τίγρης σπέρνει τον πανικό στο Παρίσι εδώ και 5 μέρες: Στρατιώτες έτοιμοι να την ''συλλάβουν''!

Μια τίγρης που πιθανότατα δραπέτευσε την Πέμπτη (13/11) από ζωολογικό κήπο στα περίχωρα του Παρισιού παραμένει άφαντη και προκαλεί πανικό στις γαλλικές Αρχές και τους κατοίκους της περιοχής Φεριέρ-αν-Μπρι, σε απόσταση 26 χιλιομέτρων ανατολικά της γαλλικής πρωτεύουσας.

Η έρευνες συνεχίζονται για δεύτερη ημέρα  κι ενώ σήμερα το πρωί ένας κυνηγός εντόπισε αποτυπώματα του αιλουροειδούς σε πρατήριο καυσίμων κοντά στο Φεριέρ-αν-Μπρι. Αρχικά το αιλουροειδές είχε εντοπιστεί στο Μοντεβρέν, μια πόλη 38 χιλιόμετρα από το Παρίσι και δίπλα στην Disneyland, αναφέρει το ΑΠΕ - ΜΠΕ...

Για να φτάσει στο πρατήριο -το οποίο για λόγους ασφαλείας έκλεισε- η τίγρης προφανώς διέσχισε τον αυτοκινητόδρομο Α4, όπως ανέφεραν οι τοπικές Αρχές.

Εικάζεται ότι η τίγρης έχει ηλικία 1,5 ετών και βάρος 70 κιλά. Η οργάνωση προστασίας των ζώων PETA καταγγέλλει ότι το ζώο δεν δραπέτευσε από ζωολογικό κήπο, αλλά εγκαταλείφθηκε από περιπλανώμενο τσίρκο με ζώα που έδινε παραστάσεις στην περιοχή Σεν-ε-Μαρν.

Στα σχολεία του Μοντεβρέν έχουν εγκατασταθεί φύλακες εξοπλισμένοι με όπλα με αναισθητικό, ενώ τις προσπάθειες των αστυνομικών συνδράμουν και περίπου 15 στρατιώτες από παρακείμενη στρατιωτική βάση.

Έχουν απευθυνθεί συστάσεις στους κατοίκους ώστε να αποφεύγουν τις δασικές περιοχές και να παραμένουν σπίτι έως ότου η τίγρης αιχμαλωτιστεί.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ