Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα αυτήν την εβδομάδα; Πάμε να δούμε τις αστρολογικές προβλέψεις από σήμερα μέχρι και την Κυριακή!

Κριός
Οι πλανητικές κινήσεις της εβδομάδας έχουν ένα πολύ συγκεκριμένο αντίκτυπο στη ζωή σας. Από τη μια, πυροδοτούνται εντάσεις και παρεξηγήσεις, που θα μπορούσαν ν’ αποφευχθούν εύκολα, από την άλλη όμως γίνεστε ευθείς και ξεκαθαρίζετε καταστάσεις, που για καιρό έμεναν άλυτες. Αν κινηθείτε με μέτρο, θα μπορέσετε να τα φέρετε όλα στο σημείο που θέλετε. Αν περιμένετε κάποια αποζημίωση ή δικαστική απόφαση, είναι πολύ πιθανόν να συμβεί τώρα, με θετικά αποτελέσματα για τα οικονομικά σας.

Ταύρος
Οι ευθύνες που υπάρχουν στο πρόγραμμά αυτήν την εβδομάδα, είναι περισσότερες απ’ ό, τι συνήθως και ιδιαίτερα πιεστικές. Θα παρατηρήσετε, λοιπόν, πως δεν θα έχετε την ελευθερία κινήσεων που θα θέλατε και αυτό ίσως σας  ρίξει ψυχολογικά. Η διάθεσή σας, ωστόσο, θα αναπτερωθεί, χάρη στις καλές επιρροές που θα δεχτείτε από τη Νέα Σελήνη. Η σύνοδος Αφροδίτης-Κρόνου δοκιμάζει τις σχέσεις προσωπικές και επαγγελματικές.

Δίδυμοι
Αυτήν την εβδομάδα, πασχίζετε να φανείτε αντάξιοι των προσδοκιών, που εσείς έχετε θέσει. Νέοι άνθρωποι θα εμφανιστούν στη ζωή σας αλλά προσέξτε να μην εμπλακείτε σε παρασκηνιακές συζητήσεις. Η σύνοδος Αφροδίτης-Κρόνου δοκιμάζει τις σχέσεις. Στον οικονομικό τομέα, προσπαθήστε να περιορίσετε στο ελάχιστο τις αγορές σας και κρατήστε μια στάση αναμονής με τα χρήματά σας, γιατί μπορεί να προκύψουν ξαφνικά έξοδα.

Καρκίνος
Αυτήν την εβδομάδα η κίνηση του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού, καθώς και η Νέα Σελήνη, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στον Τοξότη, θα λειτουργήσουν διαφωτιστικά για το ζώδιό σας. Σύντομα το θολό τοπίο των επαγγελματικών, αλλά και των προσωπικών σας ζητημάτων θα ξεκαθαρίσει. Από την άλλη φροντίστε να αφήσετε λίγο κατά μέρος τις έννοιες της επαγγελματικής σας ζωής και να ασχοληθείτε με την οικογένεια σας. Σας χρειάζεται!

Λέων
Αυτήν την εβδομάδα πρέπει να εξετάσετε με ιδιαίτερη προσοχή τις προοπτικές στα οικονομικά σας. Μη φοβηθείτε να ζητήσετε τη βοήθεια ανθρώπων του περιβάλλοντός σας, για να πετύχετε τους στόχους σας. Καλό είναι να βασίζεσαι στις δικές σου δυνάμεις, αλλά κάποιες φορές στην προσφορά των άλλων κρύβεται αυτή η μικρή λεπτομέρεια, που κάνει τη διαφορά. Η σύνοδος Αφροδίτης-Κρόνου δοκιμάζει τις προσωπικές σας σχέσεις. Αν ψάχνετε για δουλειά, δραστηριοποιηθείτε όσο το δυνατόν περισσότερο, τώρα που ο Άρης από τον Αιγόκερω ευνοεί τέτοιες ενέργειες.

Παρθένος
Αυτήν την εβδομάδα πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα να μην παρασυρθείτε από την εμμονή σας στη λεπτομέρεια και την τελειότητα. Από την άλλη η  βιασύνη είναι κάτι που καλό θα ήταν να αποφύγετε, καθώς, πέρα από επιπόλαια λάθη, θα έχει και ψυχικό κόστος. Θυμηθείτε ότι μόνο αν κινηθείτε με διπλωματία, θα μπορέσετε να έχετε όλα όσα επιθυμείτε. Καθ’ όλη την διάρκεια των ημερών, με τον κυβερνήτη σας Ερμή να κινείται στον Σκορπιό, θα σας δοθούν οι κατάλληλες ευκαιρίες για να εδραιωθείτε καλύτερα στο χώρο σας και να πετύχετε τις συμφωνίες που θέλετε.

Ζυγός
Αυτήν την εβδομάδα τη σκέψη σας απασχολούν κυρίως οικογενειακά ζητήματα. Πρέπει να θυμάστε πως οι μεγάλες αλλαγές, ακόμα κι αυτές που έρχονται χωρίς να τις ζητήσετε, απαιτούν και τη μεταβολή της προσωπικής σας στάσης, προκειμένου να προσαρμοστείτε στα νέα δεδομένα και να αποκομίσετε τα οφέλη τους. Ετοιμαστείτε  λοιπόν, για μερικές θυσίες, οι οποίες όμως εν καιρώ θα δράσουν υπέρ σας αφού θα σε κάνουν ωριμότερο και πιο κατασταλαγμένο. Η Νέα Σελήνη, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στον Τοξότη, σας βάζει σε μπελάδες με τα επαγγελματικά. Ζητήματα που αφορούν σε ακίνητη περιουσία θα σας απασχολήσουν έντονα, αλλά καλό είναι να αφήσετε την διευθέτησή τους για κάποια άλλη στιγμή.

Σκορπιός
Αυτήν την εβδομάδα θα νιώσετε υποσυνείδητες επιθυμίες και απωθημένα να σας χτυπούν την πόρτα, διεκδικώντας ενεργό ρόλο στη ζωή σας. Θα έρθετε αντιμέτωποι με διλήμματα, αλλά η Σελήνη στο ζώδιό σας από την Πέμπτη μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου, παίζει θετικό ρόλο, γεγονός που σημαίνει ότι ακόμα κι αν η επιλογή σας δεν είναι η ιδανική, οι επιπτώσεις δεν θα είναι δραματικές. Στα επαγγελματικά σας, μπορείτε να συνεργαστείτε καλύτερα με τους συναδέλφους σας, ώστε να προωθήσετε τα κοινά σας συμφέροντα. Βέβαια, πρέπει να ξέρετε ότι είναι κρίσιμες αυτές οι ημέρες και οφείλετε να είστε πολύ προσεχτικοί στα λόγια και στις ενέργειές σας.

Τοξότης
Αυτήν την εβδομάδα το μυαλό σας θα είναι πιο ανοιχτό σε επιρροές απ’ ότι παλαιότερα και αυτή η εξέλιξη είναι πολύ θετική για εσάς. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιό σας το Σάββατο, καθώς και η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται την ίδια μέρα, επίσης στο ζώδιό σας, ανοίγουν δυναμικά νέους δρόμους επικοινωνίας στον αισθηματικό τομέα Στον επαγγελματικό τομέα, η Νέα Σελήνη από το ζώδιό σας, εξασφαλίζει άριστες σχέσεις με τους συνεργάτες σας, που θα σας προσφέρουν την πολύτιμη βοήθειά τους στα θέματα που έχειτε αναλάβει.

Αιγόκερος
Αυτή η εβδομάδα απέχει πολύ από το να θεωρηθεί εύκολη και χαλαρή και αυτό θα το διαπιστώσετε από την πρώτη κιόλας ημέρα της. Θα υπάρχουν στιγμές που πραγματικά θα εξαντλούν όλα σας τα αποθέματα, ψυχικά και σωματικά, κι εσείς πρέπει να μείνετε πιστοί στα όνειρα και τους στόχους σας. Φροντίστε όσο περισσότερο μπορείτε τις εργασιακές σας σχέσεις, για να φέρετε τα πράγματα εκεί που θέλετε ή έστω για να τα ισορροπήσετε κάπως. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στον Τοξότη, θα σας κάνει πιο κοινωνικό και θα φέρει καινούργια πρόσωπα στη ζωή σας.

Υδροχόος
Αυτήν την εβδομάδα βιώνετε έναν εσωτερικό διχασμό ως προς τη στάση που πρέπει να κρατήσετε απέναντι σε άτομα και καταστάσεις. Γεγονότα που συνέβησαν πρόσφατα, άλλαξαν τις απόψεις σας για φίλους και γνωστούς και τα νέα δεδομένα συγκρούονται με το μέχρι τώρα ιστορικό σας. Δείξτε ψυχραιμία και δώστε τον απαραίτητο χρόνο στον εαυτό σας, για να κατασταλάξει. Προσοχή σε συζητήσεις! Η διπλωματία σας, θα σας φανεί ιδιαιτέρως χρήσιμη κάτι τέτοιες στιγμές. Η σύνοδος Αφροδίτης-Κρόνου δοκιμάζει τις σχέσεις, αλλά από την άλλη η Αφροδίτη από τον Τοξότη σας βοηθάει ουσιαστικά στον επαγγελματικό σας τομέα.

Ιχθείς
Τα οικονομικά είναι πρώτα στην λίστα των προτεραιοτήτων σας αυτήν την εβδομάδα, όχι μόνο σε σχέση με τα έσοδα από τη δουλειά, αλλά και αυτά που σχετίζονται με επενδύσεις που ήδη έχετε κάνει ή οικονομικές συμφωνίες που σκέφτεστε να κάνετε. Ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού καθ’ όλη την διάρκεια της εβδομάδας, θα σας βοηθήσει σημαντικά να θέσετε τους όρους που έχετε κατά νου και να πάρετε τις πιο ορθές αποφάσεις για την πορεία των οικονομικών σας. Η σύνοδος Αφροδίτης-Κρόνου δοκιμάζει τις σχέσεις. Προς το τέλος της εβδομάδας, με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στον Τοξότη, θα κινηθείτε πιο άνετα, θέτοντας σε εφαρμογή ορισμένα σχέδιά σας και οι δυσκολίες στην επικοινωνία θα μαλακώσουν αισθητά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ