10.000 Ηρακλειώτες χόρεψαν Harlem Shake σε στυλ πεντοζαλη στην πλατεία Ελευθερίας! Μία ανεπανάληπτη ξέφερνη εκδήλωση για μικρούς και μεγάλους (βίντεο και εικόνες)

Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκαν σήμερα το απόγευμα, στην πλατεία Ελευθερίας, τα γυρίσματα για το ηρακλειώτικο Harlem Shake! Δείτε τις εντυπωσιακές εικόνες και το αποκλειστικό βίντεο! Το ραντεβού είχε δοθεί για τις 16.00 και δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι μέχρι τις 17.30 που ξεκίνησαν τα δοκιμαστικά πλάνα, στη μεγαλύτερη πλατεία της Κρήτης είχαν συγκεντρωθεί τουλάχιστον 10.000 άτομα για να χορέψουν στον ρυθμό του Harlem Shake, σύμφωνα με τους διοργανωτές.

Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκαν σήμερα το απόγευμα, στην πλατεία Ελευθερίας, τα γυρίσματα για το ηρακλειώτικο Harlem Shake! Δείτε τις εντυπωσιακές εικόνες και το αποκλειστικό βίντεο από το cretaplus.gr!



Το ραντεβού είχε δοθεί για τις 16.00 και δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι μέχρι τις 17.30 που ξεκίνησαν τα δοκιμαστικά πλάνα, στη μεγαλύτερη πλατεία της Κρήτης είχαν συγκεντρωθεί τουλάχιστον 10.000 άτομα για να χορέψουν στον ρυθμό του Harlem Shake, σύμφωνα με τους διοργανωτές.

 

Το πλήθος αποτελούνταν από ανθρώπους κάθε ηλικίας οι οποίοι, άλλοι φορώντας μάσκες και περούκες, άλλοι κρατώντας σημαίες, άλλοι βαμμένοι στα πιο τρελά χρώματα, θέλησαν να σπάσουν όλα τα ρεκόρ με το βίντεο που γυρίστηκε και θα αναρτηθεί στο youtube.

Nα σημειωθεί ότι το όλο εγχείρημα διοργανώθηκε από τους ραδιοφωνικούς σταθμούς KISS 9.61, ΑLPHANEWS 106,2 και  MUSIC CLUB 105,8, σε συνεργασία με το Δήμο Ηρακλείου.

Στις 16.00 ακριβώς οι djs μαζί με τους πρώτους, ανυπόμονους υποψήφιους χορευτές, βρίσκονταν ήδη στην πλατεία Ελευθερίας, ακριβώς μπροστά από την είσοδο της Περιφέρειας.

Την παράσταση έκλεψαν φυσικά οι λιλιπούτειοι harlem shakers!

Οι διοργανωτές είχαν προετοιμάσει τα πάντα στην εντέλεια, αφού για παν ενδεχόμενο στην πλατεία βρισκόταν και ειδική ομάδα πρώτων βοηθειών.

Πλέον αναμένουμε να δούμε ποιός θα μπορέσει να σπάσει το ρεκόρ του ηρακλειώτικου Harlem Shake!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ