Κριστίν Λαγκάρντ: Γιορτάζω μαζί σας την ημέρα της γυναίκας και εύχομαι για τα νεαρά κορίτσια μια καλύτερη ζωή με πρόσβαση στην εκπαίδευση - Δείτε την στο βίντεο, ειλικρινά πιο γλυκιά!

Μια από τις πιο ισχυρές γυναίκες στον κόσμο, η γενική διευθύντρια του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ, στο μήνυμα της για την Ημέρα της Γυναίκας, ευχήθηκε οι γυναίκες να μπορούν "να επιλέγουν τη ζωή που επιθυμούν".Δείτε το βίντεο:

Μια από τις πιο ισχυρές γυναίκες στον κόσμο, η γενική διευθύντρια του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ, στο μήνυμα της για την Ημέρα της Γυναίκας, ευχήθηκε οι γυναίκες να μπορούν "να επιλέγουν τη ζωή που επιθυμούν".



Η επικεφαλής του ΔΝΤ δήλωσε ότι γιορτάζει τη διεθνή ημέρα των γυναικών με την ελπίδα ότι "αύριο δεν θα χρειαζόμαστε πια ποσοστώσεις" για να προωθηθεί η ισότητα των φύλων.

"Στις 8 Μαρτίου, γιορτάζουμε τις γυναίκες, τις γυναίκες και τους άνδρες που υποστηρίζουν την υπόθεση των γυναικών ώστε απλούστατα αύριο να μην χρειαζόμαστε πια ποσοστώσεις", αναφέρει η Λαγκάρντ σε βιντεοσκοπημένο μήνυμα που «ανέβηκε» στη σελίδα του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.

Η Λαγκάρντ, μια από τις ισχυρότερες γυναίκες του πλανήτη, εξέφρασε την ελπίδα τα νεαρά κορίτσια "να έχουν παντού στον κόσμο πρόσβαση στην εκπαίδευση" και οι γυναίκες να μπορούν "να επιλέγουν τη ζωή που επιθυμούν".

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ