Το προεκλογικό σποτ της ΝΔ με πρωταγωνιστές παιδιά;; Εσείς τι λέτε;;

Η συμμετοχή παιδιών στο προεκλογικό σποτ της ΝΔ προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις των κομμάτων.  Ο Πρόεδρος της ΝΔ απάντησε με το παραμύθι του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν «ο βασιλιάς είναι γυμνός».


Η συμμετοχή παιδιών στο προεκλογικό σποτ της ΝΔ προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις των κομμάτων.  Ο Πρόεδρος της ΝΔ απάντησε με το παραμύθι του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν «ο βασιλιάς είναι γυμνός». 

«Δείχνει την αυθεντικότητα και την αθωότητα των παιδιών που κάνουν πάντα τολμηρές ερωτήσεις. Δεν καταλαβαίνω γιατί το κλαμπ της δραχμής εκνευρίστηκε τόσο πολύ» είπε ο Α. Σαμαράς μιλώντας «στον ενικό» και τον Ν. Χατζηνικολάου και υπενθύμισε ότι τόσο στα προεκλογικά σποτ του ΠΑΣΟΚ όσο και του ΣΥΡΙΖΑ συμμετείχαν παιδιά.

Ο Αλέξης Τσίπρας από την Ελευσίνα έκανε λόγο για «πολιτικό και ηθικό ξεπεσμό της ΝΔ», την οποία κατηγόρησε ότι εκμεταλλεύεται την αθωότητα των παιδιών για να κινδυνολογήσει. «Τώρα η ΝΔ παίζει και με τα παιδιά μας. Αφαίρεσε το μέλλον τους με το Μνημόνιο. Προσβάλλει και την αξιοπρέπειά τους με την προπαγάνδα της. Εκμεταλλεύεται την αθωότητά τους για να κινδυνολογήσει. Δεν έχει τέλος ο πολιτικός και ηθικός ξεπεσμός της ΝΔ» σημείωσε ο Αλέξης Τσίπρας.

Το προεκλογικό σποτ της ΝΔ. Πατήστε πάνω στη φωτογραφία για να δείτε το σπότ
                       
Η εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ το χαρακτήρισε ανήθικο και απαράδεκτο. Είναι προφανές ότι η Νέα Δημοκρατία, χωρίς πρόγραμμα, προτάσεις και θέσεις, επενδύει στο φόβο. Είναι όμως απαράδεκτο, είναι ανήθικο, είναι ντροπή, να χρησιμοποιεί παιδιά στο συγκεκριμένο τηλεοπτικό μήνυμα, που διχάζει τους Έλληνες. Απέναντι στο κλίμα φόβου που προσπαθεί να δημιουργήσει η Νέα Δημοκρατία και την επικίνδυνη ανευθυνότητα του ΣΥΡΙΖΑ, η χώρα χρειάζεται διακυβέρνηση εθνικής συνευθύνης, ολοκληρωμένη εθνική στρατηγική, υπεύθυνη και εφικτή, για την αναθεώρηση της δανειακής σύμβασης» αναφέρει στην ανακοίνωση της η Φώφη Γεννηματά.

Η ΝΔ σε ανακοίνωση του Γιάννη Μιχελάκη υποστήριξε πως «η υποκρισία δεν έχει όρια» και υπενθύμισε ότι σε προεκλογικά σποτ του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ συμμετείχαν παιδιά. «Σε ό,τι αφορά στην εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ, θα της συνιστούσαμε μια συνομιλία με την …Αννούλα του 1985. Και τα παιδάκια που - το 2007 – ανεβοκατέβαζαν σημαίες. Στο ΣΥΡΙΖΑ απλώς θυμίζουμε τα παιδιά που, επίσης, επιστρατεύει ακόμα και σήμερα σε δικά του τηλεοπτικά σποτ» αναφέρει η δήλωση του εκπροσώπου της ΝΔ».
 
Οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες» κατήγγειλαν στη Διακομματική Επιτροπή το τηλεοπτικό σποτ της ΝΔ το οποίο χαρακτήρισαν «επιεικώς άθλιο». Ο εκπρόσωπος του κόμματος Τέρενς Κουίκ υποστήριξε ότι η ΝΔ «στην νέα της τρομοκρατική επίθεση εναντίον του ελληνικού λαού, έφτασε στο απαράδεκτο σημείο να χρησιμοποιήσει τα παιδιά. Τα Ελληνόπουλά μας».

Σύμφωνα με τον κ. Κουίκ, ο πρόεδρος της Διακομματικής απάντησε ότι αυτό είναι θέμα του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης, ενώ πρόσθεσε ότι «οι Έλληνες γονείς θα προστατεύσουμε τα παιδιά μας από τον τρόμο που ασκεί επάνω τους ο Αντώνης Σαμαράς και στις εκλογές της 17ης Ιουνίου θα είμαστε εμείς, όλοι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, που με την ψήφο μας θα τρομοκρατήσουμε τους τρομοκράτες».

Γ.Καρατζαφέρης: Είναι απαράδεκτο!

«Ατυχέστατο» και «απαράδεκτο» χαρακτήρισε το διαφημιστικό σποτ της ΝΔ ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ. «Θέλω να διατυπώσω την απέχθεια μου στο διαφημιστικό σποτ της ΝΔ, ως δημοσιογράφος, ως διαφημιστής, ως άνθρωπος και ως παππούς. Εξαγριώνομαι. Είναι απαράδεκτο! Είναι έγκλημα όχι μόνο η χρησιμοποίηση των παιδιών, αλλά και ο φόβος στα πρόσωπά τους» είπε στον Alpha ο Γιώργος Καρατζαφέρης.

«Η χώρα είναι ξεκάθαρα στο ευρώ. Κάνανε το ίδιο λάθος το 2002, όταν βάλανε την κα. Φ. Γεννηματά σε ένα φιατάκι και τον Τζανετάκο σε ένα τεράστιο τζιπ και χάσανε κατά κράτος. Το σποτ είναι ατυχέστατο. Θεωρώ ότι πρέπει να σταματήσει η προβολή του» κατέληξε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.

Πηγή: www.real.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ