Δείτε τους νικητές του διαγωνισμού για το καλύτερο ανέκδοτο!

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι, γιατί τα περισσότερα εξ αυτών ήταν πετυχημένα (άλλα περισσότερο και άλλα λιγότερο), γεγονός που δείχνει ότι ακόμα διατηρούμε το χιούμορ μας.



Χαμός έγινε με τον τελευταίο διαδικτυακό διαγωνισμό του egnomi.gr που είχε ως θέμα το καλύτερο ανέκδοτο. Το ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο ξεχείλισε από συμμετοχές, οι οποίες ξεπέρασαν τις χίλιες!

Οπως καταλαβαίνετε το να αναδείξουμε νικητή ήταν πέρα για πέρα δύσκολο. Μετά από την ανάγνωση τόσων ανεκδότων, γίναμε πια εξπέρ σε αυτά!

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι, γιατί τα περισσότερα εξ αυτών ήταν πετυχημένα (άλλα περισσότερο και άλλα λιγότερο), γεγονός που δείχνει ότι ακόμα διατηρούμε το χιούμορ μας. Αρκετά εστάλησαν πάνω από μία φορά και αναγκαστήκαμε να κάνουμε κλήρωση για να κατοχυρώσουμε το ανέκδοτο σε μία υποψηφιότητα.

Μετά, λοιπόν, από πολύ...ανάγνωση, καταλήξαμε στα δύο καλύτερα, τα οποία κέρδισαν τα σημαντικά δώρα του διαγωνισμού κυριολεκτικά στο νήμα. Κριτήρια αποτέλεσαν πρωτίστως το πόσο πετυχημένο είναι, η ποιότητα του χιούμορ και φυσικά το γούστο μας, το οποίο, ως υποκειμενικό, χωράει σε κάθε περίπτωση ενστάσεις.

Ο πρώτος νικητής είναι ο Ερωτόκριτος Δημούλας από τη Δάφνη, ο οποίος συμμετείχε με το εξής πετυχημένο ανέκδοτο:

"Η προοδευτική σύζυγος αποφασίζει να κάνει δώρο στον άντρα της μια επίσκεψη σε στριπτιτζάδικο. Φτάνουν στο strip club και ο πορτιέρης λέει στον άντρα της:
- Γειά χαρά Κώστα! Τί κάνεις;
Η σύζυγος τότε τον ρωτάει αν είχε ξαναπάει σε αυτό το στριπτιτζάδικο, αλλά ο Κώστας της λέει:
- Όχι, απλά πηγαίνουμε μαζί στο γυμναστήριο.
Όταν κάθησαν, η σερβιτόρα ρωτάει τον Κώστα αν θα πάρει το … συνηθισμένο του ποτό και του φέρνει τη μάρκα ουίσκι που του αρέσει.
Η σύζυγος αρχίζει να υποψιάζεται ότι κάτι δεν πάει καλά και τον ρωτάει:
- Από πού και ως πού ήξερε η σερβιτόρα ποιό ποτό πίνεις συνήθως;
- Έρχεται κι αυτή στο ίδιο γυμναστήριο και μία φορά συζητάγαμε σχετικά με ποτά κλπ.
- Ας το καταπιώ κι αυτό, λέει η σύζυγος.
Μετά από κάποια ώρα έρχεται και μία στρίπερ στο τραπέζι τους, κάθεται στα πόδια του, τον παίρνει αγκαλιά και του λέει:
- Γειά σου Κωστάκη μου! Να σου κάνω το χορό που σε τρελαίνει;
Η σύζυγος πλέον είναι έξω φρενών, αρπάζει την τσάντα της και φεύγει τρέχοντας από το στριπτιτζάδικο.
Ο Κώστας τρέχει από πίσω της και την βλέπει να μπαίνει σε ένα ταξί. Πριν προλάβει η σύζυγος να κλείσει την πόρτα, ο Κώστας προλαβαίνει και μπαίνει μέσα στο ταξί μαζί της. Προσπαθεί απεγνωσμένα να τα μπαλώσει, λέγοντάς της πως η στριπτιτζού τον πέρασε για κάποιον άλλο. Η σύζυγος όμως δεν τον πιστεύει και αρχίζει να του φωνάζει, να τον βρίζει, τον χτυπάει όλο νεύρα. Κι ο ταξιτζής, που παρακολουθούσε τη φάση φτιάχνει λίγο τον καθρέφτη, κοιτάει προς τα πίσω τον καβγά και λέει:
-Κωστάκη, ζορικο το πουτ@ν@κι σημερα, ε;"

Δεύτερος νικητής αναδεικνύεται ένας Χαλκιδέος. Είναι ο Γιώργος Σωτηρλάρης χάρις στο ανέκδοτο με τα ποντίκια που μας έκανε πραγματικά να γελάσουμε:

"-Γιατρέ μου, έχω σοβαρό πρόβλημα. Πέφτω το βράδυ να κοιμηθώ και βλέπω κάτι απίστευτα όνειρα, με ποντίκια να παίζουν μπάλα. Συνέχεια. Όση ώρα κοιμάμαι, αυτά παίζουν μπάλα. Αν κοιμηθώ μισή ώρα παραπάνω, παίζουν παράταση και μετά βαράνε και πέναλτι. Πολλά πέναλτι. Με τις ώρες! Τα ποντίκια παίζουν μπάλα!
-Πρώτη φορά ακούω κάτι τέτοιο. Μήπως πρέπει να κάνετε απολύμανση στο σπίτι και σας έχει γίνει έμμονη ιδέα; Κάντε μια απολύμανση κι ελάτε την άλλη εβδομάδα να σάς ξαναδώ...Μία εβδομάδα αργότερα...
- Γιατρέ μου, έκανα και απολύμανση, αλλά τα ποντίκια παραμένουν. Κάθε βράδυ, μόλις κλείσω τα μάτια μου, βλέπω τα ίδια: Πάσες, σέντρες, σουτ...
- Μήπως τρώτε βαριά το βράδυ; Να κόψετε το βραδινό και να τα ξαναπούμε την άλλη εβδομάδα...Την επόμενη εβδομάδα...- Γιατρέ μου, έχασα πέντε κιλά, αλλά τα ποντίκια δεν λένε να φύγουν. Κάθε βράδυ στα όνειρά μου τα βλέπω. Τι να κάνω;
- Λοιπόν, θα σάς δώσω μια συνταγή με ηρεμιστικά. Θα παίρνετε ένα κάθε βράδυ, από απόψε και για μία εβδομάδα. Πιστεύω ότι θα σας βοηθήσουν.- Καλά, αλλά μήπως θα μπορούσα να αρχίσω τη θεραπεία από αύριο;
- Απόψε σάς είπα.
- Έχει τελικό απόψε..."

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ