Τα πιο budget design ξενοδοχεία του Αιγαίου από €40!!

Το υπέρκομψο και ολόλευκο “αδερφάκι” του St. George Lycabettus φέρει την υπογραφή του interior designer Άγγελου Αγγελόπουλου. Στα ψηλοτάβανα δωμάτια συνδυάζεται άψογα το μοντέρνο και με το παραδοσιακό: κεντήματα, χειροποίητες κουρτίνες, ρομαντικά κρεβάτια με ουρανό και πολύτιμα έπιπλα. Το ολόλευκο σκηνικό ταράζεται μόνο σε λίγες περιπτώσεις: από μπλε ρίγες, απαλά ροζ, μεταλλικές ή χρυσές chic λεπτομέρειες τονίζουν το νησιωτικό χρώμα των δωματίων.


Το υπέρκομψο και ολόλευκο “αδερφάκι” του St. George Lycabettus φέρει την υπογραφή του interior designer Άγγελου Αγγελόπουλου. Στα ψηλοτάβανα δωμάτια συνδυάζεται άψογα το μοντέρνο και με το παραδοσιακό: κεντήματα, χειροποίητες κουρτίνες, ρομαντικά κρεβάτια με ουρανό και πολύτιμα έπιπλα.

Το ολόλευκο σκηνικό ταράζεται μόνο σε λίγες περιπτώσεις: από μπλε ρίγες, απαλά ροζ, μεταλλικές ή χρυσές chic λεπτομέρειες τονίζουν το νησιωτικό χρώμα των δωματίων. Εξίσου ξεχωριστής σχεδίασης είναι και οι εξωτερικοί χώροι.

Στον ρομαντικό κήπο δίπλα στην πισίνα, οι σφυρήλατες λάμπες από σίδερο και γυαλί φωτίζουν ιδανικά τους παραδοσιακούς τοίχους, τα πέτρινα μονοπάτια αλλά και τους κορμούς των ελαιόδεντρων ενώ το περιτοιχισμένο γήπεδο τένις έχει ένα ειδικά σχεδιασμένο σύστημα φωτισμού.


Στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου φιλοξενείται το Μουσείο Λαογραφίας και Τέχνης στον ανακαινισμένο χώρο του παγοποιείου των αρχών του 20ου αιώνα (Χώρα, τηλ.: 22820 22187-9, paradiseandros.gr, από €120 το δίκλινο με πρωινό).         Micra Anglia Το μοναδικό πεντάστερο και boutique ξενοδοχείο στο νησί συνδυάζει τη νεοκλασική πολυτέλεια και αρχιτεκτονική με την κυκλαδίτικη φιλοξενία και τα γυμνά δρύινα δοκάρια. Σε όλους τους χώρους συνυπάρχει η γοητεία του παρελθόντος με τις μοντέρνες πινελιές ενώ το λευκό και οι απαλές αποχρώσεις του γκρι συνθέτουν το σκηνικό στα οκτώ δωμάτια και τις 3 σουίτες (Μ. Ι. Γουλανδρή 13, Χώρα, τηλ. 22820 22207, www.micra-anglia.gr, από €100 το δίκλινο).        

Πηγή: arttravel.gr
   

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ