Ο Σισέ στα χνάρια των Μπέκαμ - Ρονάλντο!

Πολλά ακούγονται τον τελευταίο καιρό για το πως θα κινηθεί το Τριφύλλι και οι ιθύνοντες του που επιθυμούν διακαώς την επιστροφή του Σισέ. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του DailyGoal.gr μια νέα τάξη πραγμάτων και τεχνοκρατισμού γεννιέται στον Παναθηναϊκό.

Κι αυτό δεν βγαίνει από το μυαλό μας. Δυστυχώς οι Πράσινοι δεν έχουν την οικονομική ευχέρια να δώσουν στον Γάλλο το περίπου 1,5 εκατομμύριο που ζητάει και περιμένουν με διάφορους τρόπους τεχνοκρατικούς να καλύψουν τις απαιτήσεις του Σισέ. Τι εννοούμε? Ακριβώς ότι συνέβει και με τον ερχομό του Ιάπωνα Καζιγιάμα... χορηγοί!

Ναι αυτή είναι η νέα τάξη πραγμάτων με την οποία θα κινηθεί ο Παναθηναϊκός. Κατά πόσο ισχύει θα ρωτήσουν πολλοί, ισχύει θα απαντήσουμε εμείς. Σύμφωνα πάντα με τις συγκεκριμένες πληροφορίες, γνωστή φίρμα που στηρίζει το Τριφύλλι πολλά χρόνια, σε Of The Record συνάντηση της είχαν πρώτο το θέμα του Γάλλου. Μάλιστα, τόνισαν πως αν υπάρχει περίπτωση επιστροφής του από τον Παναθηναϊκό θα καλύψει το μεγαλύτερο μέρος του συμβολαίου του, καθώς με την επάνοδο του Σισέ στο Τριφύλλι τα κέρδη της θα αυξηθούν κατακόρυφα.

Κάτι παρόμοιο έκανε και ο Φλορεντίνο Πέρεθ στην Ρεάλ Μαδρίτης όταν απέκτησε τον Ντέιβιντ Μπέκαμ και στην συνέχεια τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Έδωσε βήμα σε χορηγούς και εκμεταλλεύτηκε τις πωλήσεις που έκαναν τα δύο μεγάλα ονόματα, βάζοντας στην άκρη... ζεστό χρήμα!

Επίσης πολύς ντόρος γίνεται γύρω από το όνομα του Νικόλα Πατέρα. Οι σχέσεις του επιχειρηματία με τον Σισέ είναι άριστες και οι εκτιμήσεις κάνουν λόγω ότι ο Πατέρας θα βάλει το λιθαράκι του στο να ικανοποιηθεί ο Γάλλος και να επιστρέψει στην χώρα μας. Ωστόσο, όπως έχει δείξει και στο παρελθόν ο Έλληνας επιχειρηματίας θέλει δόξα και δεν αποκλείεται να τον δούμε να επιστρέφει στα γήπεδα ξανά!

Τα συν με τον ερχομό του Σισέ!

Αν έρθει ο Γάλλος σταρ στο Τριφύλλι θα έχει αύξηση στα εισιτήρια , στις εισπράξεις και θα φέρει χρήμα ώστε να πληρωθούν και οι συμπαίκτες του. Με 30.000 κόσμο στο ΟΑΚΑ από την παγερή εικόνα των 5.000 που έχει τώρα και με την παικτική του αξία θα ανεβάσει κατά πολύ τα οικονομικά της ΠΑΕ, ενώ υπάρχει και το σοβαρό ενδεχόμενο να βγει η ομάδα στην Ευρώπη με τον Σισέ, ή να πάρει το κύπελλο. Πάντως, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο Τζιμπρίλ ζήτησε 1,2 εκατομμύρια ευρώ αντί 700.000 χιλιάδες που υπολόγιζαν οι άνθρωποι του Τριφυλλιού και το μόνο που μένει είναι να δούμε αν ο Γιάννης Αλαφούζος εξελιχθεί σε Φλορεντίνο Πέρεθ.

Πηγή: dailygoal.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ