Πέφτει η αυλαία με το παιχνίδι Ξάνθη - ΟΦΗ!

Με το παιχνίδι Ξάνθη - ΟΦΗ στις 19.30 κλείνει το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής. Το Σαββατοκύριακο με το δεξί μπήκαν στις υποχρεώσεις του 2013 Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ, καθώς επικράτησαν με 3-0 και 4-1 της Βέροιας και του Πανθρακικού αντίστοιχα. Ήττες για Παναθηναϊκό και ΑΕΚ.

Στις 19:30 διεξάγεται το τελευταίο ματς της 16ης αγωνιστικής της Super League, ανάμεσα σε Ξάνθη και ΟΦΗ. Στους αγώνες του Σαββατοκύριακου, με το... αριστερό άρχισε το 2013 για Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, ενώ ο Πίνο έκανε δυναμικό ξεκίνημα στον Ολυμπιακό. Ξάνθη και ΟΦΗ θέλουν να ξεκινήσουν θετικά τις υποχρεώσεις τους για τη νέα χρονιά, με τους γηπεδούχους να κυνηγούν τη νίκη για να ξεφύγουν περισσότερο από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Η 16η αγωνιστική άρχισε το Σάββατο με τον Πλατανιά και τον ΠΑΣ Γιάννινα να έρχονται 1 – 1 , ενώ ο Αστέρας Τρίπολης κέρδισε 3 – 1 την ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός έχασε με 1 - 2 από τον Λεβαδειακό.

Την Κυριακή, ο Ατρόμητος κέρδισε 2 – 0 την Κέρκυρα και ο Άρης με 2 – 1 τον Πανιώνιο, την ώρα που ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 4 – 1 του Πανθρακικού και ο Ολυμπιακός με 3 – 0 επί της Βέροιας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ