Τελικά αύριο η πρεμιέρα του Euronews Greek

Από την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου, το Euronews θα μιλάει Ελληνικά στη Nova. Η Ελληνική γίνεται η 12η γλώσσα εκπομπής του κορυφαίου ειδησεογραφικού καναλιού, που αυτή τη στιγμή μεταδίδει ταυτόχρονα το πρόγραμμα του σε 11 διαφορετικές γλώσσες

Από την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου, το Euronews θα μιλάει Ελληνικά στη Nova.

Η Ελληνική γίνεται η 12η γλώσσα εκπομπής του κορυφαίου ειδησεογραφικού καναλιού, που αυτή τη στιγμή μεταδίδει ταυτόχρονα το πρόγραμμα του σε 11 διαφορετικές γλώσσες (Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Ισπανικά, Πορτογαλικά, Ρώσικα, Αραβικά, Τουρκικά, Περσικά, Ουκρανικά), 24 ώρες το 24ωρο, σε παγκόσμιο επίπεδο.

Σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας Το Παρόν, Το Euronews θα μεταδίδεται στη Nova και στις 12 γλώσσες εκπομπής του καναλιού. Οι συνδρομητές της δορυφορικής ψηφιακής πλατφόρμας θα συντονίζονται αυτόματα στην Ελληνική γλώσσα, ενώ υπάρχει η δυνατότητα εναλλαγής σε οποιαδήποτε άλλη επιθυμητή γλώσσα, απλά με το πάτημα του πλήκτρου «Language» στο τηλεχειριστήριο του αποκωδικοποιητή της Nova.

Το κανάλι προσφέρει μια οικουμενική ματιά στις παγκόσμιες εξελίξεις, υπό ένα διαφορετικό πρίσμα, με βάση τις αρχές της ουδετερότητας και της αντικειμενικότητας. Οι ομάδες σύνταξης, με περίπου 400 δημοσιογράφους και 25 εθνικότητες, συνεργάζονται με γνώμονα την παροχή αδέσμευτης ενημέρωσης, ανταποκρινόμενες στις ανάγκες των τηλεθεατών. Επί του παρόντος, μπορούν να παρακολουθήσουν το Euronews στη γλώσσα τους 3,5 δισεκατομμύρια άνθρωποι σ’ όλο τον κόσμο.

Το κορυφαίο ειδησεογραφικό κανάλι έχει ένα μοναδικό συγκριτικό πλεονέκτημα σε ό,τι αφορά τα ευρωπαϊκά θέματα, καθώς διαθέτει την απαιτούμενη υποδομή για την εις βάθος ανάλυση των πολιτικών συζητήσεων στους κόλπους της Ευρώπης και είναι, επομένως, σε θέση να αξιολογεί τον αντίκτυπό τους, τόσο σε παγκόσμια κλίμακα, όσο και στην καθημερινή ζωή των Ευρωπαίων.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, το Euronews ετοιμάζει ειδικά αφιερώματα στα σημαντικότερα οικονομικά, αθλητικά και πολιτιστικά γεγονότα. Ανάμεσα στα προγράμματα του, βρίσκεται το πρωτοποριακό πρόγραμμα «No Comment», κατά τη διάρκεια του οποίου προβάλλονται βίντεο χωρίς μοντάζ και χωρίς σχολιασμό. Τον πρώτο λόγο έχουν οι εικόνες, δίνοντας έτσι στον τηλεθεατή τη δυνατότητα να σχηματίσει τη δική του άποψη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ