Jennifer Lawrence: η πιο ποθητή γυναίκα στον κόσμο, είναι ... χαμηλών τόνων

Η πρωταγωνίστρια των "Hunger Games" και του φετινού "Silver Linings Playbook" κερδίζει με το χαμηλό προφίλ της «Ποτέ δεν ήθελα να δω την προσωπική μου ζωή στα εξώφυλλά, αλλά κάποιες φορές η πίεση είναι τόσο μεγάλη, που ίσως είναι καλύτερα να παραδεχτείς τη σχέση σου και να ποζάρεις» είχε πει στο παρελθόν η Τζένιφερ. «Όσο αντιστέκεσαι γίνεσαι κάτι σα στοίχημα για τα media».

Η πρωταγωνίστρια των "Hunger Games" και του φετινού "Silver Linings Playbook" κερδίζει με το χαμηλό προφίλ της

Η σταρ των «Hunger Games» μπορεί να μην υπερεκτίθεται στο φακό, αλλά ακριβώς αυτή η επιλεκτική εμφάνισή της στα media φαίνεται ότι της χάρισε τον τίτλο της «πιο ποθητής γυναίκας στον πλανήτη»!

Το βρετανικό on line ανδρικό περιοδικό askmen.com ανέδειξε την 22χρονη ηθοποιό πρώτη στη λίστα των πιο επιθυμητών, έπειτα από ψηφοφορία στην οποία συμμετείχαν σχεδόν δυόμισι εκατομμύρια συμμετέχοντες!

Η προσγειωμένη συμπεριφορά της μοιάζει να είναι η λεπτομέρεια που έκανε τη διαφορά: «Γενικά, έχεις την αίσθηση ότι είναι πιο φυσική και πιο αυθεντική από άλλους ηθοποιούς.

Έχει μια φρεσκάδα, καθώς, παρά το ότι έγινε γνωστή τα τελευταία χρόνια, δεν έχουμε βομβαρδιστεί από την εικόνα της στα life style έντυπα» εξηγεί ο αρχισυντάκτης του περιοδικού.

Η υποψήφια για Όσκαρ Λόρενς (που πιθανόν να πλασαριστεί και πάλι στη σχετική οσκαρική κατηγορία για το «Silver Linings Playbook») ακολουθείται στη λίστα από τη Μίλα Κούνις (που "τα χάλασε" με γνωστό οίκο μόδας, με τον οποίο έχει συμβόλαιο, για την ατιμέλητη αντιστάρ εμφάνισή της), το μοντέλο Κέιτ Άπτον, τη Ριάνα και την Έμα Στόουν (επίσης αουτσάιντερ σε τέτοιου είδους λίστες), ενώ η περσινή νικήτρια, η καλλονή του «Modern Family» Σοφία Βεργκάρα (μια celebrity ασφαλώς υψηλότερου προφίλ από πλευράς κοσμικής λάμψης) έπεσε στη 12η θέση.

Σε αυτήν τη λίστα πάντως δεν βρίσκει κανείς μόνο νεαρές παρουσίες, αφού αν προχωρήσει σε λίγο πιο χαμηλές θέσεις, μπορεί να συναντήσει ονόματα όπως αυτά της Μισέλ Ομπάμα, της κωμικού Σάρα Σίλβερμαν και της Ρέιτσελ Βάις – όλες γυναίκες άνω των 40.

Όσο για τη Λόρενς, διατηρεί τη σχέση της με το συνομήλικό της Νίκολας Χουλτ, όσο πιο μακριά μπορεί από τους φωτογράφους και τα περιοδικά, αφού από την εποχή των X-Men, οπότε και γνωρίστηκαν, δεν επιθυμούσαν να πάρουν τον τίτλο του «διάσημου ζευγαριού».

«Ποτέ δεν ήθελα να δω την προσωπική μου ζωή στα εξώφυλλά, αλλά κάποιες φορές η πίεση είναι τόσο μεγάλη, που ίσως είναι καλύτερα να παραδεχτείς τη σχέση σου και να ποζάρεις» είχε πει στο παρελθόν η Τζένιφερ. «Όσο αντιστέκεσαι γίνεσαι κάτι σα στοίχημα για τα media».

Εικόνες από πρόσφατη φωτογράφισή της στο αμερικανικό Elle.

Πηγή:e-go.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ