Ο πρώτος άνδρας γκέισα-είναι 26 χρόνων

Η μητέρα του ήταν γκέισα, το ίδιο και η αδερφή του, έτσι ο 26χρονος Ειτάρο φόρεσε το κιμονό του, έβαψε το πρόσωπό του και εκπαιδεύθηκε για να γίνει με τη σειρά του γκέισα. Μόλις η μητέρα του πέθανε έπειτα από μακροχόνια μάχη με τον καρκίνο, ο Ειτάρο την αντικατέστησε τιμώντας την σε παραδοσιακό σπίτι στην περιοχή Ομόρι και από τότε έχει δεχθεί τον θαυμασμό πολλών.

Η μητέρα του ήταν γκέισα, το ίδιο και η αδερφή του, έτσι ο 26χρονος Ειτάρο φόρεσε το κιμονό του, έβαψε το πρόσωπό του και εκπαιδεύθηκε για να γίνει με τη σειρά του γκέισα.

Ο πρώτος άνδρας γκέισα λοιπόν έκανε το όνειρό του πραγματικότητα έπειτα από χρόνια μαθημάτων χορού τα οποία ξεκίνησε όταν ήταν οκτώ και λατρείας για τη τέχνη της ιαπωνικής παράδοσης.
 

Μόλις η μητέρα του πέθανε έπειτα από μακροχόνια μάχη με τον καρκίνο, ο Ειτάρο την αντικατέστησε τιμώντας την σε παραδοσιακό σπίτι στην περιοχή Ομόρι και από τότε έχει δεχθεί τον θαυμασμό πολλών.
 

Χάρη στο διαδίκτυο λοιπόν μπορεί κανείς να θαυμάσει τη διαδικασία που χρειάζεται για τον Ειτάρο αλλά και άλλες γκέισες να ετοιμαστούν, από το μακιγιάζ, στα μαλλιά, μέχρι και τα βήματα για τον χορό, μέσα από φωτογραφίες που απαθανατίζουν το κάθε βήμα.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ