Κάθε Τρίτη το Επώνυμο Ελληνικό Κρασί... «Βγαίνει Αθήνα»!

Mέχρι 18 Δεκεμβρίου, οι οινόφιλοι καταναλωτές, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ελληνικά κρασιά σε πλήθος εστιατορίων, καφέ και μπαρ στο κέντρο της Αθήνας, μόνα τους ή συνοδεύοντας προτεινόμενα μενού, που προσφέρονται μόνο με 10€.

Το Επώνυμο Ελληνικό Κρασί εντάχθηκε επίσημα στην πρωτοβουλία «Βγαίνουμε Αθήνα» του Δήμου Αθηναίων και προσφέρεται κάθε Τρίτη σε συγκεκριμένα σημεία πώλησης προς 12€/φιάλη 750ml ή 3€/φιάλη 187ml.

Πιο συγκεκριμένα, μέχρι 18 Δεκεμβρίου, οι οινόφιλοι καταναλωτές, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ελληνικά κρασιά σε πλήθος εστιατορίων, καφέ και μπαρ στο κέντρο της Αθήνας, μόνα τους ή συνοδεύοντας προτεινόμενα μενού, που προσφέρονται μόνο με 10€.

Τα σημεία εστίασης που συμμετέχουν, ανακοινώνονται στη σελίδα του Δήμου Αθηναίων (http://www.cityofathens.gr/vgenoumeathina), και διαθέτουν τουλάχιστον 4 διαφορετικές ετικέτες Επώνυμου Ελληνικού Κρασιού, διαφορετικών οινοπαραγωγών. Τηρώντας αυτή τη βασική προϋπόθεση, οι συμμετέχοντες χώροι μπορούν εάν θέλουν να έχουν σε προσφορά περισσότερες ετικέτες, περισσότερων οινοπαραγωγών. H ενέργεια αφορά φυσικά και στα καφέ και στα μπαρ, στα οποία όμως η αντίστοιχη προσφορά μπορεί να ισχύει και για τις ατομικές φιάλες των 187ml, χωρίς περιορισμούς στον αριθμό των ετικετών ή των οινοπαραγωγών.

Η συμμετοχή της Εθνικής Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Αμπέλου και Οίνου (ΕΔΟΑΟ) στη δράση «Βγαίνουμε Αθήνα» φέρνει το Επώνυμο Ελληνικό Κρασί στην πρώτη γραμμή συμβάλλοντας στην τόνωση του κλάδου της εστίασης και στην οικονομική κίνηση του κέντρου της πόλης.

«Βγαίνουμε Αθήνα» λοιπόν, και αυτή την Τρίτη, και κάθε Τρίτη, μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου…. Στην υγειά σας!
Πληροφορίες σχετικά με τo Επώνυμο Ελληνικό Κρασί / New Wines of Greece στο επίσημο πόρταλ www.newwinesofgreece.com

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ