«H θέση της γυναίκας είναι στο σπίτι» ..να αγιάσει το στόμα σας madame….

«Η θέση της γυναίκας είναι στο σπίτι» δήλωσε προσφάτως η πρώην πρώτη κυρία της Γαλλίας και προκάλεσε αίσθηση. Αλλωστε η Κάρλα Μπρούνι-Σαρκοζί πάντα προκαλούσε αίσθηση. Και ήταν επόμενο η θέση της για τη γυναίκα στην κοινωνία να προκαλέσει έκπληξη.

«Η θέση της γυναίκας είναι στο σπίτι» δήλωσε προσφάτως η πρώην πρώτη κυρία της Γαλλίας και προκάλεσε αίσθηση. Αλλωστε η Κάρλα Μπρούνι-Σαρκοζί πάντα προκαλούσε αίσθηση.


Η πάλαι ποτέ μποέμισσα έδινε αφορμή για δημόσια συζήτηση είτε ως τοπ μόντελ είτε ως ερωμένη ροκ σταρ ή μέχρι πρόσφατα ως σύζυγος του πρώην προέδρου της Γαλλικής Δημοκρατίας. Και ήταν επόμενο η θέση της για τη γυναίκα στην κοινωνία να προκαλέσει έκπληξη.

«Δεν χρειάζονται τον φεμινισμό οι γυναίκες της γενιάς μου», δήλωσε η 44 ετών πρώην πρώτη κυρία της Γαλλίας, αντιθέτως υποστήριξε πως η θέση της σύγχρονης γυναίκας είναι «στο σπίτι με τα παιδιά της».

Σε συνέντευξή της στο τεύχος Ιανουαρίου της «Vogue» που πρόκειται να κυκλοφορήσει την 1η Δεκεμβρίου, διατύπωσε την άποψή της για το φεμινιστικό κίνημα τονίζοντας πως «υπάρχουν γυναίκες που πρωτοπόρησαν και άνοιξαν δρόμο».

Διευκρίνισε πως εκείνη δεν είναι φεμινίστρια - «αντιθέτως είμαι μια αστή. Μου αρέσει η οικογενειακή ζωή και λατρεύω τη ρουτίνα της καθημερινότητας».
Αναφερόμενη στις τακτικές συνεδρίες ψυχανάλυσης που έκανε η Κάρλα Μπρούνι - Σαρκοζί εξομολογήθηκε ότι «κατέληξα να γίνω σαν τη μητέρα μου κατά κάποιον τρόπο, παρά τα οκτώ χρόνια ψυχανάλυσης». Μήνες πριν γίνει η τρίτη σύζυγος του πρώην προέδρου Νικολά Σαρκοζί το 2008, το πρώην σούπερ μόντελ και ποπ τραγουδίστρια είχε δηλώσει πως η μονογαμία τής είναι βαρετή και περιέγραφε τον εαυτό της ως «δαμάστρια ανδρών».

Αν και εμφανίζεται ότι συντάσσεται με τη συντηρητικές θέσεις του συζύγου της, εντούτοις δηλώνει κάθετα αντίθετη με εκείνον όσον αφορά τους γάμους ομοφυλοφίλων και υπερθεματίζει για ένα σχέδιο που θα επιτρέπει όχι μόνο τον γάμο αλλά και την υιοθεσία.
Αυτή την περίοδο η εικόνα της είναι παντού σε όλο το Παρίσι διότι πρωταγωνιστεί σε διαφημιστική καμπάνια ακουστικών, φιλοξενείται στα εξώφυλλα γκλόσι περιοδικών ενώ μια νέα δισκογραφική δουλειά της θα κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο. Ολη αυτή η δραστηριότητά της συμπίπτει με την εμπλοκή του Νικολά Σαρκοζί σε σειρά από σκάνδαλα, ανάμεσά τους και εκείνο στο οποίο φέρεται να χρηματίστηκε από τη Λιλιάν Μπετανκούρ, την ιδιοκτήτρια της L'Oreal και μια από τις πλουσιότερες γυναίκες της Γαλλίας.

Πηγή: tanea.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ