800 εκ. είδαν Gangnam Style στο youtube!

Το χορευτικό τραγούδι «Gangnam Style» του νοτιοκορεάτη ποπ σταρ-φαινόμενο Psy είναι το δημοφιλέστερο βίντεο όλων των εποχών στο YouTube. Έσπασε όλα τα ρεκόρ ο Νοτιοκορεάτης PSY

Το χορευτικό τραγούδι «Gangnam Style» του νοτιοκορεάτη ποπ σταρ-φαινόμενο Psy είναι το δημοφιλέστερο βίντεο όλων των εποχών στο YouTube.


Έσπασε όλα τα ρεκόρ ο Νοτιοκορεάτης PSY

Ο Νοτιοκορεάτης Psy που εκτόπισε τον Τζάστιν Μπίμπερ και έγινε ο «βασιλιάς» του YouTube
Από τον περασμένο Ιούλιο που αναρτήθηκε για πρώτη φορά το έχουν δει περισσότεροι από 808 εκατομμύρια χρήστες.
Το προηγούμενο ρεκόρ κατείχε ο νεαρός ποπ σταρ Τζάστιν Μπίμπερ με μερικές «επισκέψεις» κάτω από τα 804 εκατομμύρια.
Αλλά ο Νοτιοκορεάτης Psy και το βίντεό του πέρασαν «μπροστά» σαν καταπέλτης με ένα κατακλυσμό επισκεπτών, και π Psy έβαλε την υπογραφή του σε ένα χορό που καλπάζει προς την παγκόσμια αναγνώριση.
Ντυμένος με ένα σμόκιν και γυαλιά ηλίου, ο 34χρονος Psy, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Παρκ Τζάε Σαν- πλαισιώνεται από ημίγυμνες γυναίκες την ώρα που χορεύει.

 


Με όνομα από μία ακριβή γειτονιά της Σεούλ, το «Gangnam Style» τον Οκτώβριο έσπασε το ρεκόρ Γκίνες για το πιο αγαπημένο βίντεο όλων των εποχών στο You Tube
«Περιφράφω την περιοχή ως κανονική και ήρεμη την ημέρα και ως τρελή την νύχτα. Αυτό ακριβώς λένε οι στίχοι», δήλωσε στο CNN ο Psy.
Εχοντας προκαλέσει παγκόσμια φρενίτιδα, ο χορός έχει παρουσιαστεί με αναρίθμητες εκδοχές - παρωδίες με «πρωταγωνιστές» φοιτητές πανεπιστημίων (ακόμα και του ΜΙΤ), τρόφιμους φυλακών των Φιλιππίνων, τον κινέζο αντιφρονούντα καλλιτέχνη Άι Γουεϊγουέι, ενώ σε άλλο βίντεο ο Psy διδάσκει το Gangnam Style στον ΓΓ του ΟΗΕ, Μπαν Κι Μουν.
Το «Gangnam Style», το οποίο απέσπασε το βραβείο καλύτερου μουσικού βίντεο στα ευρωπαϊκά βραβεία του MTV, βρίσκεται στο νούμερο 1 των charts σε 28 χώρες του κόσμου.
Πηγή: ethnos.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ