Ο έρωτας την εποχή των social media

Έκθεση 18 αποφοίτων της ΑΣΚΤ «Ο έρωτας και το σεξ είναι πολύ πιο ενδιαφέροντα μπροστά σε μια οθόνη απ' ο,τι στην πραγματικότητα» είχε πει αρκετά χρόνια πριν ο πατέρας της ποπ αρτ, Άντι Γουόρχολ.

Έκθεση 18 αποφοίτων της ΑΣΚΤ

΄Εργο του Δημήτρη Λάμπρου
«Ο έρωτας και το σεξ είναι πολύ πιο ενδιαφέροντα μπροστά σε μια οθόνη απ' ο,τι στην πραγματικότητα» είχε πει αρκετά χρόνια πριν ο πατέρας της ποπ αρτ, Άντι Γουόρχολ. Πράγματι, τα social media, αυτές οι πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, έχουν εδραιωθεί πια στη ζωή μας επιδρώντας καταλυτικά στον τρόπο που σκεφτόμαστε, λειτουργούμε, επικοινωνούμε και πράττουμε.

΄Εργο της Νικολέττας Κατσαμπέρη
Και που ερωτευόμαστε; Αυτή την απάντηση επιχειρούν να δώσουν μέσα από το έργο τους 18 απόφοιτοι της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών. Ο λόγος για την έκθεση «Ο Έρωτας στην Εποχή των Social Media» που από την Πέμπτη 15 Νοεμβρίου φιλοξενείται στον Χώρο 12Α (Κύπρου 12Α, Μοσχάτο). Η έκθεση θα διαρκέσει ως τις 30 Νοεμβρίου.

΄Εργο της Μαρίας Θεοδώρου
Οι νέοι καλλιτέχνες μελετούν και καταγράφουν μέσα από τα έργα τους αν και πως τα social media, ένα επικοινωνιακό κατά βάση εργαλείο, μπορεί να επιδράσει στον τρόπο που ερωτευόμαστε, επικοινωνούμε με το σύντροφό μας, φλερτάρουμε, αγαπάμε, χωρίζουμε.

Στην έκθεση συμμετέχουν φοιτητές της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών οι οποίοι έλαβαν μέρος τον ομώνυμο διαγωνισμό με έργα ζωγραφικής, γλυπτικής, κολάζ, βίντεο, φωτογραφίας και installation.

΄Εργο της Ευαγγελίας Κουτελιέρη
Τα μέλη της οργανωτικής και καλλιτεχνικής επιτροπής αξιολόγησαν τα έργα και τη βραδιά των εγκαινίων θα ανακοινωθούν οι πέντε συμμετοχές που ξεχώρισαν.

Συμμετέχουν οι: Αντωνάκης Μανώλης, Βαρδάκα Καλλιόπη, Βούλα Στέλλα, Γκενάτνιεβα Μαρίνα, Θεοδώρου Μαρία, Κατσαμπέρη Νικολέττα, Κόγκα Ανθή, Κούρκουλος Αντώνιος, Κουρκουνάκη Στυλιανή, Κουτελιέρη Ευαγγελία, Κρέτσης Δημήτρης, Λαλέ Γεωργία, Λαλές Κώστας, Λαλές Πέτρος, Λάμπρου Δημήτρης, Προβατίδου Μαρίνα, Σούμα Αλίκη, Χατζηκωνσταντής Νίκος.

Ο έρωτας την εποχή των social media
15 έως 30 Νοεμβρίου
Χώρος 12Α (Κύπρου 12Α, Μοσχάτο).
(ώρες λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή, 6 - 9 μ. μ.)

Πηγή: tovima.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ