Ο Δον Ζουάν Β. Πούτιν έκανε τα «γλυκά μάτια» στην 1η κυριά της Κίνας: Από μακριά παρακολουθεί ο Ομπάμα προσπαθώντας να διατηρήσει απόσταση για να μην πάθει ό,τι με τη Δανέζα - (φωτό & βίντεο)

Σάλος στην Κίνα και ειδικά στο διαδίκτυο με τα social media να εχουν πάρει φωτιά από τη φωτογραφία που δείχνει τον Ρώσο Πρόεδρο, Βλαντιμιρ Πούτιν να...

Σάλος στην Κίνα και ειδικά στο διαδίκτυο με τα social media να εχουν πάρει φωτιά από τη φωτογραφία που δείχνει τον Ρώσο Πρόεδρο, Βλαντιμιρ Πούτιν να σηκώνεται από την καρέκλα του την Δευτέρα στη συνάντηση κορυφης της Συνεργασίας Ασίας - Ειρηνικού, (APEC) στο Πεκίνο και να ρίχνει το παλτό του στους ώμους της γοητευτικής πρωτης κυρίας της Κίνας, Peng Liyuan. 

Αμέσως ο φακός κατέγραψε το χαρούμενο ύφος της όμορφης, παρά τα χρόνια της Κινέζας, που όμως φαίνεται ότι γρήγορα συνειδητοποίησε το ατόπημά της για τα Ασιατικά ήθη και τον άφησε να γλιστρίσει στα χέρια κάποιου παρατρεχάμενου της.

 Ετσι ενώ και ο φωτογράφος απαθανάτισε το στιγμιότυπο και ο καμεραμάν με την κρατική τηλεόραση να το δείχνει στην αρχή μετά δια μαγείας εξαφανίστηκε... Πρόλαβαν όμως τα tweets status κλπ σε Facebook twitter σε ολο τον κόσμο των απανταχού Κινέζων να το αναγάγουν σε θέμα της ημέρας και μάλιστα πολύ πιασάρικο. 


Τον Ομπάμα να παρακολουθεί την σκηνη τον προσέξαμε στην ακρη αριστερά; Μακριά αυτός από τέτοια ...Το φυσάει και δεν κρυώνει μετά από το κάζο που έπαθε στη Νότια Αφρική όπου αντί να κηδεύουν τον Μαντέλα αυτος χαριεντιζόταν με την ωραιοτάτη Δανέζα Πρωθυπουργό υπό το άγριο βλέμμα της Μισέλ...






Επιμέλεια: Ειρήνη Νικολοπούλου Πηγές: CNN & foreignpolicy.com 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ