Η Hidden Prophecy τώρα και στην Amazon!

Το μυθιστόρημα "Μυστική Προφητεία" της Φωτεινής Καμπάνη κυκλοφόρησε στις Ηνωμένες Πολιτείες με το ψευδώνυμο Claire Kambani. Διαβάστε την περίληψη!  

Το μυθιστόρημα "Μυστική Προφητεία" της Φωτεινής Καμπάνη κυκλοφόρησε στις Ηνωμένες Πολιτείες με το ψευδώνυμο Claire Kambani. Διαβάστε την περίληψη:



















Βρισκόμαστε στο 2078 μετά Χριστόν, ενώ ο Δυτικός Πολιτισμός περνά τα πιο δύσκολα χρόνια της ιστορίας του. Μετά από μία μακροχρόνια σειρά ανατροπών, στα μέσα του 21ου αιώνα, δημιουργήθηκε η Ισλαμική Αυτοκρατορία, η οποία πολέμησε με τα κράτη της Δύσης στον Γ΄ Παγκόσμιο πόλεμο και βγήκε νικήτρια. Με τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής να έχουν καταλυθεί και την Ρωσία να κρατά πλέον ουδέτερη στάση, μόνο ένα σοβαρό εμπόδιο χωρίζει την Ισλαμική Αυτοκρατορία από την πλανητική κυριαρχία. Και το εμπόδιο αυτό, ο τελευταίος προμαχώνας του Δυτικού Πολιτισμού, δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από την Ελεύθερη Χριστιανική Ευρωπαϊκή Ένωση, μία ελεύθερη ένωση χριστιανικών κρατών, μέσα στο παγκόσμιο ισλαμικό κράτος.

Η ηγεσία των Αράβων όμως ποτέ της δεν υποτίμησε την Ευρώπη που τόσες και τόσες φορές στο παρελθόν είχε ανακόψει τις επιθέσεις της Ανατολής προς την Δύση. Γι’ αυτόν τον λόγο, ακολουθώντας ένα άκρως απόρρητο σχέδιο του πρώην άρχοντα της Περσίας, Αγιατολάχ Χομεϊνί, οι κορυφαίοι γενετιστές του Ισλάμ δημιούργησαν από το γενετικό υλικό του ίδιου του Χομεϊνί και όλων των μεγάλων ανδρών της Ιστορίας τον κλώνο του παγκόσμιου ηγέτη, με σκοπό να καταλύσει την Ελεύθερη Χριστιανική Ευρωπαϊκή Ένωση, της ιδέες της ελευθερίας, της δημοκρατίας και της ελεύθερης σκέψης, αλλά και αυτήν την ίδια την Εκκλησία του Ιησού Χριστού. Αλλά χωρίς να το ξέρουν οι Άραβες, μέσα στο κενό σαρκίο του κλώνου ηγέτη εισήλθε το πνεύμα του απόλυτου κακού, ο ίδιος ο Αντίχριστος, ο οποίος διαστρεβλώνοντας ακόμα και αυτήν την πίστη του Ισλάμ, αφού αναγνωρίστηκε ως 13ος Ιμάμης, συνεχίζει να περιμένει την λήξη της υπογεγραμμένης συνθήκης ειρήνης, για να αρχίσει τον μεγαλύτερο πόλεμο που είδε ποτέ η Γη και να εδραιώσει έτσι την κυριαρχία του στον Κόσμο.

Ξέρει όμως ότι η Θεία Πρόνοια, εδώ και πολλούς αιώνες είχε προνοήσει, στο τέλος των έσχατων αιώνων, να ζει στην Ευρώπη ένα ζευγάρι που έχει την εξουσία να τον νικήσει. Τον 8ο αιώνα μετά Χριστόν, ο αυτοκράτορας της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας Καρλομάγνος και η Βυζαντινή αυτοκράτειρα Ειρήνη η Αθηναία, έφεραν στον κόσμο ένα παιδί, μία μακρινή απόγονος του οποίου ήταν γραφτό να σώσει τον κόσμο, όταν θα ένωνε τις δυνάμεις της με τον Εκλεκτό που κι αυτός θα καταγόταν από τον Καρλομάγνο… Τον ίδιο καιρό, σε ένα χριστιανικό μοναστήρι, αποκαλύφθηκε σε μία μοναχή μία τελευταία θεϊκή προφητεία που έλεγε στους ανθρώπους τι θα πρέπει να κάνουν για να νικήσουν τον Αντίχριστο, μετά από πολλά χρόνια. Και η Προφητεία αυτή έμεινε Μυστική για 13 αιώνες.

Στο σήμερα, ένας βυζαντινολόγος ερευνητής ανακαλύπτει τυχαία, κλεισμένος σε κάτι υπόγειες στοές κάτω από την Ακρόπολη των Αθηνών, κάποιες σελίδες από την Μυστική Προφητεία, οι οποίες καλούν τον ίδιο να βρει την Εκλεκτή και να την προστατέψει από τις δυνάμεις του Άραβα ηγέτη. Έτσι, λίγες ημέρες αργότερα, καταφέρνει να εντοπίσει το κορίτσι, κρυμμένο από τον κόσμο, να μεγαλώνει μέσα σε ένα Καθολικό σχολείο-μοναστήρι, αλλά ως Ορθόδοξη Χριστιανή…

Τον ίδιο καιρό, στην Δύση, ένας από τους μεγαλύτερους ήρωες του Γ΄ Παγκοσμίου Πολέμου παθαίνει καρδιακή προσβολή, όταν αναγκάζεται να αποκληρώσει τον ένα από τους τρεις γιους του επειδή μαθαίνει πως αυτός έχει εμπλακεί σε ένα κύκλωμα εμπορίας ναρκωτικών. Από το Βατικανό, έρχεται ο κουνιάδος του, ένας Καθολικός ιερωμένος και παράλληλα ένας από τους ελάχιστους γνώστες της Μυστικής Προφητείας. Ο ιερωμένος τον ρωτά ποιος από τους άλλους δύο γιους του είναι ο Εκλεκτός και εκείνος, πριν ξεψυχήσει, του λέει το όνομά του ενός…

 Ο Άραβας ηγέτης όμως, ξέροντας πλέον από ποιους κινδυνεύει, κινεί γη και ουρανό για να τους εξοντώσει, διότι ξέρει ότι ο χρόνος που του απομένει μέχρι την μάχη του Αρμαγεδδώνα είναι περιορισμένος. Στην προσπάθειά του αυτή δεν διστάζει να συνεργαστεί με τον διψασμένο για εκδίκηση αποκληρωμένο αδελφό του Εκλεκτού, αλλά και να χρησιμοποιήσει όλα τα στρατιωτικά μέσα που η Αυτοκρατορία του διαθέτει για να επιτύχει τον στόχο του.

Οι επιχειρήσεις του αυτές οδηγούν σε διατάραξη της νέας παγκόσμιας πολιτικής ισορροπίας και η πιθανότητα ενός πολέμου πριν το τέλος της συνθήκης ειρήνης είναι πλέον πολύ μεγάλη. Και ενώ οι στρατηγοί του Άραβα ηγέτη ετοιμάζονται μυστικά να προκαλέσουν ένα θερμό επεισόδιο στον πορθμό του Γιβραλτάρ και να νικήσουν στο πεδίο της μάχης το ένα από τα δύο αδέρφια που ενδέχεται να είναι ο Εκλεκτός, ένας απρόσμενος μηχανικός σύμμαχος από το απώτατο παρελθόν, οδηγεί την Εκλεκτή σε ένα ταξίδι ως την Αμερική που ετοιμάζεται για ακόμα μια φορά να εξεγερθεί για να αποτινάξει τον αραβοπερσικό ζυγό… Ένας φιλοευρωπαίος Ρώσος πολιτικός αρχηγός παράλληλα και ένας άνδρας που μέλλει να παίξει μεγάλο ρόλο στην κατοπινή ιστορία της Αμερικής θα συναντηθούν στην παγωμένη Αλάσκα για να κανονίσουν την μεγάλη αντεπίθεση εναντίον των Αράβων. Και όλα αυτά την ώρα που το πνεύμα ενός νεκρού προφήτη επιστρέφει για να παρέμβει με τους χρησμούς που δεν πρόλαβε εν ζωή να δώσει, στην εξέλιξη των γεγονότων.

Σε Ισπανία και Μαρόκο, αρχίζει πόλεμος, ενώ οι δυνάμεις του Άραβα σε όλο τον κόσμο κυνηγούν την Εκλεκτή. Διότι αν εκείνη ή ο μέλλων σύζυγός της πεθάνουν, τότε μαζί τους θα πεθάνει και το μέλλον της ανθρωπότητας…


Εμείς, πάντως, της ευχόμαστε καλοτάξιδο!

http://www.lulu.com/shop/claire-kambani/hidden-prophecy/paperback/product-20499886.html


Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ