Ρενέ Ζελβέγκερ: ''Χαίρομαι που φαίνομαι διαφορετική'' - πιο απλά την πρήξανε την σταρ του Χόλιγουντ ότι έχει κάνει μπότοξ ή πλαστική! Εσείς πως την βλέπετε‏; (φωτό)

Απάντηση στα κάθε είδους σχόλια και τις αντιδράσεις που προκάλεσε η πρόσφατη δημόσια εμφάνισή της, κατά την οποία παρουσιάστηκε εμφανώς αλλαγμένη σε σχέση με το παρελθόν, έδωσε η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Ρενέ Ζελβέγκερ.

Απάντηση στα κάθε είδους σχόλια και τις αντιδράσεις που προκάλεσε η πρόσφατη δημόσια εμφάνισή της, κατά την οποία παρουσιάστηκε εμφανώς αλλαγμένη σε σχέση με το παρελθόν, έδωσε η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Ρενέ Ζελβέγκερ.

Η 45χρονη ηθοποιός προκάλεσε έκπληξη ακόμη και των φανατικών θαυμαστών της με την απόλυτη μεταμόρφωσή της στο πρόσωπο κατά την εμφάνισή της σε εκδήλωση του Χόλιγουντ.

http://tospirto.net/system/media/40288/normal_Renee_Zellweger_6443.jpg?1347026631

Ακόμη και τα μεγαλύτερα δημοσιογραφικά πρακτορεία σχολήθηκαν με το θέμα της αλλοίωσης των χαρακτηριστικών της γνωστής ηθοποιού, η οποία έγινε γνωστή με την ταινία «Το ημερολόγιο της Μπρίτζετ Τζόουνς», ενώ έχει κερδίσει Όσκαρ για την ερμηνεία της στην ταινία «Cold Mountain». Η εντυπωσιακή αλλαγή μάλιστα έκανε πολλούς να αναρωτιούνται για το είδος και τον αριθμό των αισθητικών επεμβάσεων στις οποίες έχει υποβληθεί τα τελευταία χρόνια, ενώ άλλους να υπερασπίζονται την ηθοποιό ως ένα ακόμη θύμα της βιομηχανίας του Χόλιγουντ.

http://www.toratora.gr/wp-content/uploads/2014/10/457573922.jpg

Μετά το πλήθος των αντιδράσεων απάντησε στις επικρίσεις μιλώντας στο περιοδικό People λέγοντας: «Χαίρομαι που ο κόσμος νομίζει πως φαίνομαι διαφορετική. Ζω όντως μια διαφορετική, πιο πλήρη και πιο χαρούμενη ζωή και είμαι ενθουσιασμένη που αυτό φαίνεται», δήλωσε η ηθοποιός που μετά από πέντε χρόνια κινηματογραφικής απουσίας επιστρέφει φέτος στη μεγάλη οθόνη με την ταινία «The Whole Truth».

http://content-mcdn.ethnos.gr/filesystem/images/20141022/engine/newego_LARGE_t_1101_54413269_type12128.jpg

«Οι φίλοι μου λένε ότι φαίνομαι ήρεμη. Είμαι υγιής», δήλωσε η Ζελβέγκερ, η οποία αρνείται ότι επιβλήθηκε σε επιπλέον αισθητικές επεμβάσεις αποδίδοντας την αλλαγή στην εμφάνισή της στον νέο τρόπο ζωής της: «Για μεγάλο χρονικό διάστημα δεν ήμουν ιδιαίτερα (υγιής). Το πρόγραμμά του ήταν μη ρεαλιστικά επιβαρυμένο και δεν φρόντιζα ιδιαίτερα τον εαυτό μου. Αντί να χαλαρώνω, συνέχιζα να τρέχω και έκανα κακές επιλογές στον τρόπο που έκρυβα την εξάντλησή μου», τονίζει στην δήλωσή της.

http://www.koolnews.gr/wp-content/uploads/2013/02/renee-zellweger-570-in.jpg

«Ίσως όντως να δείχνω διαφορετική. Ποιος δεν αλλάζει καθώς μεγαλώνει; Αλλά όντως είμαι διαφορετική. Είμαι χαρούμενη».

(Με πληροφορίες από CNN, New York Daily News)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ