Ο άντρας που δε φορά ποτέ παντελόνια!

Ο 44χρονος Βλαντιμίρ Φομίν από την πόλη Κινέσχμα στην επαρχία Ιβανόβ της Ρωσίας έχει μια ιδιαιτερότητα όσον αφορά τις στυλιστικές του επιλογές. Δεν μπορεί με τίποτα να αποχωριστεί τη φούστα του! Κανείς δεν τον προσλάμβανε επειδή φορούσε φούστες και φορέματα αν και ο ίδιος ήταν πρόθυμος να συμβιβαστεί και να φορά μακριές φούστες. Οι ντόπιοι απειλούν να τον λιντσάρουν. Αυτή τη στιγμή η μοναδική πηγή εισοδήματος είναι κάποια λαχανικά στον κήπο του τα οποία κόβει και πουλά στην αγορά κάθε μέρα.Όμως παρόλα αυτά, ο Βλαντιμίρ δηλώνει ότι δεν έχει καμία πρόθεση να «ακρωτηριάσει» τον εαυτό του και να φορέσει ξανά παντελόνι.

Ο 44χρονος Βλαντιμίρ Φομίν από την πόλη Κινέσχμα στην επαρχία Ιβανόβ της Ρωσίας έχει μια ιδιαιτερότητα όσον αφορά τις στυλιστικές του επιλογές. Δεν μπορεί με τίποτα να αποχωριστεί τη φούστα του!


Ο 44χρονος έχει αφήσει τα παντελόνια του προ πολλού στην ντουλάπα του και ντύνεται σχεδόν αποκλειστικά με φούστες και φόρεμα. Όμως μην πάει το μυαλό σας στο ότι μπορεί να είναι ομοφυλόφιλος ή να θέλει να προκαλεί. Πίσω από αυτή του την κίνηση κρύβεται μια πραγματική ιδεολογία.
Ο Βλαντιμίρ αγωνίζεται ώστε οι άνδρες να μπορούν να φορούν ό, τι είδους ρούχα θέλουν! Όπως λέει από τη στιγμή που επετράπη στις γυναίκες να φορούν παντελόνι αναρωτιέται γιατί οι άνδρες να μην φορούν φορέματα ή φούστες.


Ωστόσο, η απόφασή του αυτή δεν είναι εύκολη. Ο Βλαντιμίρ εξαιτίας της επιμονής του να φορά φούστες αποβλήθηκε από το Πανεπιστήμιο του Ιβανόβο, όπου σπούδαζε μαθηματικά και παρόλο που ήταν ένας από τους καλύτερους φοιτητές στο τμήμα μαθηματικών.
Επίσης, πολλοί συγγενείς του και φίλοι τον έχουν απομακρύνει για τον ίδιο λόγο, ενώ έχει πέσει και θύμα ξυλοδαρμού από περαστικούς που τον ειδαν να φορά φούστα!


Όμως ο Βλαντιμίρ δεν το βάζει κάτω και συνεχίζει να φορά τις φούστες του!
Παλιότερα ωστόσο, ο 44χρονος φορούσε παντελόνια, ενώ ήταν παντρεμένος με παιδιά. Όμως, όπως λέει στην ρωσική εφημερίδα Chronometer, πάντα ζήλευε τους Σκωτσέζους με την περίφημη φούστα τους αλλά και τους αρχαίους Ρωμαίους και Έλληνες που επίσης δεν φορούσαν παντελόνια.
Μια μέρα, ενώ ήταν φοιτητής, αποφάσισε να βγάλει για πάντα τα παντελόνια του και να φορέσει φούστα! Το πανεπιστήμιο αποφάσισε να τον αποβάλει και αυτός θυμωμένος όπως ήταν περπατούσε στους κοιτώνες γύρω από το πανεπιστήμιο γυμνός.
Μάλιστα, το πανεπιστήμιο του απαγόρευσε να επιστρέψει αν δεν ξαναφορούσε παντελόνια. Αυτός δεν τους άκουσε και τελικά αποβλήθηκε.
Τα πράγματα στη συνέχεια έγιναν χειρότερα. Κανείς δεν τον προσλάμβανε επειδή φορούσε φούστες και φορέματα αν και ο ίδιος ήταν πρόθυμος να συμβιβαστεί και να φορά μακριές φούστες. Οι ντόπιοι απειλούν να τον λιντσάρουν. Αυτή τη στιγμή η μοναδική πηγή εισοδήματος είναι κάποια λαχανικά στον κήπο του τα οποία κόβει και πουλά στην αγορά κάθε μέρα.
Όμως παρόλα αυτά, ο Βλαντιμίρ δηλώνει ότι δεν έχει καμία πρόθεση να «ακρωτηριάσει» τον εαυτό του και να φορέσει ξανά παντελόνι.
Όπως μάλιστα λέει υπάρχουν χιλιάδες άνθρωποι που θέλουν να τον μιμηθούν ωστόσο είναι φοβισμένοι.
Πηγή: inews.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ