Ο Χίτλερ ήταν εθισμένος στην κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη, ήταν ασέξουαλ και έκανε σεξ με τη γυναίκα του χωρίς να γδύνονται! Αποκαλυπτικά στοιχεία για την ζωή του δικτάτορα! (φωτό)

Ο Αδόλφος Χίτλερ ήταν εθισμένος στην κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη, σύμφωνα με έγγραφα της American Military Intelligence- μυστικής υπηρεσίας του στρατού των ΗΠΑ.

http://news247.gr/eidiseis/kosmos/news/article3078421.ece/BINARY/w660/hitlerevabraun.jpg

Στη πολυσέλιδη μελέτη αναφέρεται ότι ο Χίτλερ έπαιρνε καθημερινά 47 διαφορετικά σκευάσματα. Ο Χίτλερ, θεωρούσε τη κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη φάρμακο για την κόπωση, ενώ λέγεται πως είχε λάβει ισχυρή δόση πριν συναντηθεί με τον Ιταλό δικτάτορα Μπενίτο Μουσολίνι το καλοκαίρι του 1943, όπου κατά τη διάρκεια της, μιλούσε ακατάπαυστα για δύο ώρες.

Παράλληλα στη μελέτη αναφέρεται ότι ο Χίτλερ ήταν  υποχόνδριος σε τέτοιο βαθμό που όταν ερχόταν σε σεξουαλική επαφή με τη σύντροφό του, δεν την άγγιζε και ούτε επέτρεπε στην ίδια να τον αγγίζει, ενώ δεν έβγαζε κανείς από τους δύο τα ρούχα του.

Το 1944, ο προσωπικός του γιατρός, Theodor Morell, του  έκανε ενέσεις τεστοστερόνης ειδικά πριν τα ραντεβού του με την Μπράουν, και επίσης τα ημερολόγια του Morell δείχνουν ότι ο άντρας που θεωρούσε τον εαυτό του ως τον μεγαλύτερο στρατηλάτη όλων των εποχών, έπασχε από καθημερινέ φοβίες και ασθένειες, πχ φοβόταν ότι θα πάθει καρκίνο. Επίσης, τα στομαχικά του προβλήματα τον είχαν κάνει χορτοφάγο.

http://www.thetoc.gr/images/articles/1/article_41519/o-xitler-ekane-seks-me-ti-gunaika-tou-me-ta-rouxa.w_l.jpg

Το μυστήριο γύρω από την ερωτική ζωή του Χίτλερ

Η ερωτική ζωή του Χίτλερ έχει συζητηθεί πολλές φορές καθώς κάποιοι αναφέρουν ότι ήταν μανιακός με την καθαριότητα και ασεξουαλικός.

Ο συγγραφέας Martin Amis περιγράφει την σεξουαλική ζωή του Χίτλερ σαν ερωτική σκηνή ανάμεσα στον ηγέτη των Ναζί και την παρέα του. Ο ίδιος πιστεύει ότι ο Χίτλερ ήταν ασεξουαλικός και μανιακός με την υγιεινή, και μπορούσε να φτάσει στην κορύφωση μόνο κοιτάζοντας την Εύα Μπράουν και όχι αγγίζοντάς την.

Σε ομιλία του στο Φεστιβάλ Λογοτεχνίας στο Τσέλτεναμ της Μεγάλης Βρετανίας ο Martin Amis ανέφερε: "Δεν υπάρχουν πραγματικές ενδείξεις για τη ζωή και κυρίως για τη σεξουαλικότητα του. Αλλά ένας άνθρωπος ο οποίος δε βγάζει τα ρούχα του ούτε καν όταν πηγαίνει στο γιατρό του και είναι μανιακός με την καθαριότητα, αυτά δείχνουν πολλά για τη ζωή του".

 

Ο Χίτλερ και η Εύα έγιναν εραστές το 1932, αλλά ποτέ δεν εμφανίστηκαν μαζί στο κοινό και οι Γερμανοί δεν γνώριζαν τη σχέση τους, παρά μόνο μετά το τέλος του Δεύτερου Παγκοσμίου Πολέμου.

Η Εύα είχε το δικό της δωμάτιο στην κατοικία του Χίτλερ στο Βερολίνο και πιστεύεται ότι ποτέ δεν είχαν κοιμηθεί στο ίδιο δωμάτιο.

Μάλιστα, όπως εξήγησε ο 64χρονος συγγραφέας υπάρχουν τρεις διαφορετικές σχολές για την σεξουαλικότητα του Χίτλερ.

«Η μία υποστηρίζει την “κανονικότητα” την οποία εύκολα αποκλείεις. Μπορεί κανείς να φανταστεί την Εύα Μπράουν να καπνίζει ένα τσιγάρο μετά τη συνουσία; Μπορεί κανείς να σκεφτεί τον Χίτλερ σε φάση προκαταρκτικών και να τον φανταστεί ως δραστήριο εραστή;», διερωτήθηκε ο Έιμις.

«Όχι, δε μπορείς να το φανταστείς. Άρα, θα έλεγα πως το φυσιολογικό αποκλείεται. Από την άλλη, υπάρχει και η σχολή που υποστηρίζει πως ο Χίτλερ ήταν ασέξουαλ και η τρίτη ότι ήταν διεστραμμένος», είπε ο συγγραφέας.

Εξήγησε, δε, πως οι ιστορικοί που υποστηρίζουν το τελευταίο σενάριο για τη σεξουαλική ζωή του Χίτλερ, αναπτύσσουν τις πιο «βρώμικες» θεωρίες που μπορεί κανείς να σκεφτεί, όπως την κοπροφαγία και οτιδήποτε αφορούσε σε περιττώματα.

Ωστόσο, τόνισε πως δεν υπάρχουν στοιχεία που να στηρίζουν αυτή την εκδοχή.

telegraph.co.uk

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ