Κατερίνα Καραβάτου ή Κωνσταντίνα Σπυροπούλου κέρδισαν στα νούμερα της τηλεθέασης την Κυριακή;

Για τέσσερις ώρες βρέθηκαν απέναντι οι πρώην συνεργάτιδες, και το πρωί της Κυριακής. Η Κατερίνα Καραβάτου και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σέρβιραν η κάθεμιά το δικό της πρωινό στους τηλεθεατές με διαφορετικά εδέσματα περιμένοντας τις... βαθμολογίες.

http://www.zappit.gr/files/Image/04_SEASON_2014-15/01_DAILY_STUFF/01_OCTOBER/06/cache/tile1-614x378.jpg

Δείτε εδώ την τηλεθέαση που σημείωσαν οι δύο εκπομπές το Σάββατο

Δεν έχει παραχωρήσει την πρωτιά στην αντίπαλό της η Κατερίνα Καραβάτου από τη δεύτερη κιόλας εκπομπή που πέρασε στην υψηλότερη θέση του πίνακα τηλεθεάσεων της Nielsen. Το ίδιο συνέβη και χθες. Με ποσοστό στο γενικό σύνολο 15,8%, η εκπομπή Στα Καλά Καθούμενα  άφησε για την εκπομπή Σπίτι Μου Σπιτάκι Μου το 13,3% του τηλεοπτικού κοινού. Η άνεση και η ενέργεια που έχουν η Κατερίνα Καραβάτου με τον Κρατερό Κατσούλη δίνουν μια γρήγορη ροή στην εκπομπή, που καταφέρνει να μην κάνει "κοιλιά" κατά τη διάρκεια των τεσσάρων ωρών. Από την άλλη, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, δείχνει να προσαρμόζεται με αργά βήματα και η ίδια στο νέο της ρόλο και να μειώνει τη διαφορά που την χωρίζει από τους απέναντι.

Στο δυναμικό κοινό, οι δύο εκπομπές σχεδόν ισοφάρησαν με το Ε να περνά μπροστά με 13,6% και τον ALPHA να ακολουθεί με 13,4%.

Θα ήταν παράλειψη να μην αναφέρουμε ότι ανάμεσα στις δύο κυρίες υπάρχει και ένας τρίτος καθ' όλα υπολογίσιμος αντίπαλος. Η ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΪ "Σαββατοκύριακο με Δράση" που προβάλλεται 10:00 - 12:00 κατάφερε να συγκεντρώσει το 15,1% των τηλεθεατών στο σύνολο, ενώ στο νεανικό κοινό σημείωσε 8,4%.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ