Story of the day: ''Aναζητώ την μητέρα μου εδώ και 53 χρόνια - Βοηθήστε με να την βρω στην Κρήτη - με άφησε στη βρεφοδόχο του Γερωνυμάκειου το 1961- Να μην ντραπεί''!

Στην Κρήτη έρχεται η 53χρονη σήμερα Antoinette de Boer προκειμένου να βρει τους Κρητικούς βιολογικούς της γονείς. Παρά τις αναζητήσεις της μέσω του διαδικτύου και την επικοινωνία που είχε με ιδρύματα και φορείς της Κρήτης η 53χρονη γυναίκα δεν κατάφερε να τους εντοπίσει.

ΦΩΤΟ από candianews.gr
ΦΩΤΟ από candianews.gr
Στις 13 Οκτωβρίου η Antoinette de Boer θα βρίσκεται στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Ηράκλειο προκειμένου να ψάξει από κοντά αρχεία αλλά και να έρθει σε επαφή με ανθρώπους που θα μπορούσαν να την βοηθήσουν στην ανεύρεση των γονιών της.

http://www.newsit.gr/files/Image/2014/10/03/resized/1211-620x330_667_355.jpg

Η μητέρα της την άφησε στη βρεφοδόχο του Γερωνυμάκειου Βρεφοκομείου στο Ηράκλειο Κρήτης μαζί με ένα σημείωμα.
Η 53χρονη ξεκινάει μία εκστρατεία σε Ελλάδα και Κρήτη και κάνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να την βοηθήσει. Μάλιστα έχει τυπωθεί και σχετικό φυλλάδιο το οποίο θα διανεμηθεί σε φορείς και συλλόγους.

ΦΩΤΟ από candianews.gr
ΦΩΤΟ από candianews.gr
Στην ανακοίνωση της αναφέρει: «Αγαπητοί φίλοι από την Κρήτη και όλη την Ελλάδα. Ζητάμε εναγωνίως την βοήθειά σας για να βρεθούν οι βιολογικοί γονείς της Αντουανέτας. Οποιαδήποτε πληροφορία σας, μπορεί να μας βοηθήσει να φτάσουμε στο σκοπό μας...

Η Αντουανέτα έχει περάσει όλη της τη ζωή για να γνωρίσει την γυναίκα που της πρόσφερε ζωή. Η Αντουανέτα γεννήθηκε στις 12 Απριλίου 1961. Αφέθηκε στη βρεφοδόχο του Γερωνυμάκειου Βρεφοκομείου στο Ηράκλειο Κρήτης. Μαζί με το βρέφος, η μητέρα της, άφησε ένα γράμμα. Ζητάμε τη βοήθειά σας να την βρούμε. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ

Πηγή: candianews.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ