«Δεν δίνω πίσω την τιάρα μου» δηλώνει η καλλονή Miss Μιανμάρ «ούτε τα 60.000 $ σας» - Την εκθρονίζουν επειδή έδωσε ψεύτικη ηλικία και δεν ενημέρωσε για το ψεύτικο στήθος της !

Μπελάδες για την όμορφη  Ασιάτισσα May Myat Noe προκαλεί η εκθρόνιση της από την Επιτροπή για τα Καλλιστεία της Ασίας που της ζητά να επιστρέψει και την τιάρα της αλλά και τα χρήματα που συνόδευαν την εκλογή της .




«Πρώτα θα μου ζητήσουν  συγνώμη», είπε σε συνέντευξη Τύπου η Βιρμανή καλλονή «και μετά θα σας δώσω  πίσω χρήματα και στέμμα της βασίλισσας της ομορφιάς». Η May Myat Noe ισχυρίζονται οι Νοτιοκορεάτες διοργανωτές είπε ψέμματα και για το στήθος της, ότι δηλαδή δεν είχε βάλει σιλικόνη για να το αυξήσει και για την ηλικία της δηλώνοντας 18 ενώ είναι 16 . Όταν αποκαλύφθηκαν αυτές οι «τρομερές» αλήθειες, της ζητήθηκε να παραδώσει το στέμμα της και το χρηματικό ποσό που συνόδευσε την επιτυχία της. Εκείνη όμως ανένδοτη, με αποτέλεσμα να αυξάνεται η δημοσιότητα και το σκάνδαλο να φέρνει στην επιφάνεια και άλλα σκανδαλάκια π.χ.  ότι οι άνδρες της Επιτροπής των Καλλιστείων ζητούν να ξαπλώσουν με τις φερέλπιδες νεαρές σταρς της ομορφιάς.



independent/bbc


Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ